To je to što me zanima!

Baš mu je teško: Pogledajte Ronaldinhov kućni pritvor...

Ronaldinho i brat mu Roberto izašli su iz zatvora u Paragvaju nakon što je plaćena jamčevina od 1.6 milijuna dolara. Ali ne smiju van zemlje i moraju biti u pritvoru. Nekako nam se čini da će i to preživjeti
Vidi originalni članak

Nemilosrdne su paragvajske vlasti. Ne zanima ih nečija slava ili lova. Ako si prekršio zakon, ideš u zatvor, majstore. Pa makar se zvao Ronaldinho Gaucho. A i njegov brat Robert također. Više od mjesec dana su Brazilci bili u zatvoru zbog korištenja lažnih putovnica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istraga se u međuvremenu razmahala, saznalo se nove informacije pa su Ronaldinho i brat pušteni iz zatvora. Uz jamčevinu od ukupno 1.6 milijuna dolara. Ali: nema van iz zemlje! Kućni pritvor obavezan.

Kako braća nemaju paragvajsku kuću onda im je odobreno da se pritvore u metropoli Asuncionu. U hotelu Palmaroga. Pet zvjezdica, bazen, pa još i vanjski bazenčić. Na krovu. Teretana, najfinija klopa, vinski podrum. Ronaldinho, legendo... Izdrži.

Evo u kakvim okolnostima i na kojem mjestu će jedan od najboljih nogometaša svih vremena izdržavati kaznu kućnog pritvora...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Veliki Meštar sviju hulja 08.04.2020.

    pisite o nasim znanstvenicima pametnim ljudima a ne ovim nebitnim likovima .. doslo je neko movo vrijeme koje ce traziti i nove vrijednosti!

  • Gademz_1 08.04.2020.

    Rekao sam i prije, takvi ljudi, takve slave i zvijezde a ovaj to sigurno i jest ne mogu da zavrse u zatvoru. Ovo sto je zavrsio mjesec dana nitko nije ocekivao i to je samo dok ga veze i pare nisu vratile. Takav covjek ne moze ostat gladan jer i da se to desi nema covjeka na kugli zemaljskoj koji mu ne bi dao da spava i jede kod njega.

  • cvet 08.04.2020.

    Dzabe mu sve kad ne moze da napusti hotel

Komentiraj...
Vidi sve komentare