Obavijesti

Sport

Komentari 10

Baš mu je teško: Pogledajte Ronaldinhov kućni pritvor...

Baš mu je teško: Pogledajte Ronaldinhov kućni pritvor...
9

Ronaldinho i brat mu Roberto izašli su iz zatvora u Paragvaju nakon što je plaćena jamčevina od 1.6 milijuna dolara. Ali ne smiju van zemlje i moraju biti u pritvoru. Nekako nam se čini da će i to preživjeti

Nemilosrdne su paragvajske vlasti. Ne zanima ih nečija slava ili lova. Ako si prekršio zakon, ideš u zatvor, majstore. Pa makar se zvao Ronaldinho Gaucho. A i njegov brat Robert također. Više od mjesec dana su Brazilci bili u zatvoru zbog korištenja lažnih putovnica.

Pokretanje videa ...

Istraga se u međuvremenu razmahala, saznalo se nove informacije pa su Ronaldinho i brat pušteni iz zatvora. Uz jamčevinu od ukupno 1.6 milijuna dolara. Ali: nema van iz zemlje! Kućni pritvor obavezan.

Kako braća nemaju paragvajsku kuću onda im je odobreno da se pritvore u metropoli Asuncionu. U hotelu Palmaroga. Pet zvjezdica, bazen, pa još i vanjski bazenčić. Na krovu. Teretana, najfinija klopa, vinski podrum. Ronaldinho, legendo... Izdrži.

Evo u kakvim okolnostima i na kojem mjestu će jedan od najboljih nogometaša svih vremena izdržavati kaznu kućnog pritvora...