To je to što me zanima!

Baš nemaju sreće s vremenom: Odgođen i slalom za djevojke...

Organizatori su prvu vožnju ženskog slaloma u Pyeongchangu pomaknuli s 2:15 na 3:00, a onda i na 3:40, no na kraju su sve odgodili za petak zbog olujnog vjetra...
Vidi originalni članak

Iz sigurnosnih razloga kako za gledatelje tako i za same natjecatelje moramo odgoditi slalomsku utrku za djevojke, stoji u priopćenju organizatora Zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu koji su morali otkazati još jednu utrku na Igrama.

Isto je bilo i s muškim spustom te veleslalomom, a djevojke bi svoju slalomsku utrku trebale odraditi u petak iako je start prve vožnje prvotno pomican s 2:15 na 3:00, a onda i na 3:40 po hrvatskom vremenu. Na startu slaloma bit će tri hrvatske skijašice. Startni broj 39 ima Andrea Komšić, 43 Leona Popović, a 46 Ida Štimac. Na listi je bila i Lana Zbašnik, no mlda hrvatska skijašica na prvom je treningu u Pyeongchangu ozlijedila koljeno i vratila se u Hrvatsku.

U četvrtak bi od naših sportaša na stazi trebali biti alpski i nordijski skijaši. Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić nastupaju u superveleslalomu, a Vedrana Malec i Gabrijela Skender u slobodnom načinu na 10 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • libeluli 14.02.2018.

    Kad se Koreje ujedine, vjetar će puhati negdje drugdje...za sada samo sa sjevera prema jugu....

  • Annaj 14.02.2018.

    Super, samo što ste neki dan napisali da je se Lana vratila u Hrvatsku zbog ozljede. Vrlo profesionalno. 👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare