To je to što me zanima!

'Baš svaki dan za Sandru dobijemo još 25.000 kuna'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je formalno završena, akcija "Sandra, ti to možeš" ustvari još traje. Na račun Sandre Paović i dalje stiže novac od strane građana i županija
Vidi originalni članak

Iako je još u ponedjeljak formalno završila akcija prikupljanja novca za Sandru, od ponedjeljka do četvrtka svaki dan sjeda novac na njezin račun. Najviše je uplata građana između 20 i 500 kuna, a i uključile su se županije, koje namjeravaju skupiti između 400.000 i 500.000 kuna, rekao je Ranko Četković ispred službe marketinga HOO-a. Za liječenje stolnotenisačice Sandre Paović dosad je prikupljeno 2,1 milijun kuna od ukupno 3 milijuna koliko je potrebno za liječenje. Telefonskim pozivima građani su prikupili 1,5 milijun kuna, ostvareno je više od 200.000 poziva. Nakon što se riješi pitanje prijevoza do Švicarske i uplata prve ratu, Sandra će krenuti na devetomjesečnu rehabilitaciju.

KLINIKA NOTTWILL NAJBOLJA NA SVIJETU
Sandra će se oporavljati u najboljoj klinici na svijetu. Infstraktura i stručnjaci koji rade s pacijentima su fantastični. Tamo se provodi ne samo medicinsko liječenje nego se pacijentima pomaže da se ponovno i socijaliziraju s okolinom te normalno nastave svoje živote nakon terapije, rekao je izbornik stolnoteniske reprezentacije Neven Cegnar i dodao kak je već stigao račun za uplatu prve rate.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_34983 16.04.2009.

    zao mi je. ali se slažem sa crvenom ružom. ima klinika i u hrvatskoj. ima još puno ljudi kojima bi i dio tih novaca puno olakšao zdravstvene probleme. tri-četiri milijuna kuna za lječenje? da bar onda uspije.

  • crvena ruža 16.04.2009.

    Svaka čast svima koji su dali novac, al mene zanima šta će 3 milijuna i šta bi bilo da se je netko od nas tako strgao? Ostali bi u krevetu, eventualno dobili neka kolica... Meni je sve to malo sumnjivo...

  • Webo7 16.04.2009.

    kad bi se bogati građani potrudili datsitniš koji bacaju po ulici skupilo bi se dosta novca

Komentiraj...
Vidi sve komentare