To je to što me zanima!

Baš svi su ludi za Slovencima: Perasović doveo Murića u Efes

Perasović će u Efesu imati prilično jaku momčad iduće sezone - tamo su Errick McCollum (stariji brat NBA zvijezde C. J. McColluma) koji je došao iz Galatasaraya, pa srpski centar Vladimir Štimac (stigao iz Bešiktaša)...
Vidi originalni članak

Važan igrač slovenske košarkaške reprezentacije, 202 centimetra visoki Edo Murić, novi je igrač Anadolu Efesa.

Prošlu sezonu Murić je igrao također u Turskoj, za Banvit, a sad dolazi u momčad našeg trenera Velimira Perasovića, za koju će od ove sezone igrati i naš Kruno Simon.

Murić se kockao nastupom na Eurobasketu, igrao je za Sloveniju bez klupskog ugovora za iduću sezonu, no odlične partije u dresu reprezentacije donijele su 25-godišnjaku iz Ljubljane najbolji ugovor u dosadašnjoj karijeri.

Perasović će u Efesu imati prilično jaku momčad iduće sezone - tamo su Errick McCollum (stariji brat NBA zvijezde C. J. McColluma) koji je došao iz velikog rivala Galatasaraya, pa srpski centar Vladimir Štimac (stigao iz Bešiktaša)...

Izgubili su, doduše, Cedi Osmana jer on odlazi u NBA, u Cleveland Cavalierse. Lani je Efes ispao u četvrtfinalu Eurolige s 3-2 od Olympiacosa, iako je vodio 2-1 u seriji. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • precko 13.09.2017.

    Edo Muric- pravi slovenac i po imenu i po prezimenu...Bosno moja

  • 1307 13.09.2017.

    Cuj Stimac , jedan od gorih igraca koje sam pratio

  • tornado65 13.09.2017.

    Perasovica doveo Murica ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare