To je to što me zanima!

Bašić će napustiti Bordeaux: Ide u Serie A, želi ga dovesti Napoli

Francuski je prvoligaš u financijskim problemima, a na izlaznim vratima je Toma Bašić (24) što je njegov menadžer Adrian Aliaj potvrdio za talijanske medije. Spominje se kako bi koštao 10 milijuna eura
Vidi originalni članak

Godinu dana govori se o kontaktima Tome Bašića i Napolija, a transfer je sad bliže nego ikad. Sve je jasnije da će bivši igrač Hajduka napustiti redove francuskog Bordeauxa, a pitanje je samo gdje će nastaviti karijeru.

- Istina je, bilo je zahtjeva, a sjest ćemo i dogovoriti što bi bilo najbolje za nastavak karijere - rekao je za Gianlucu di Marzia Tomin menadžer Adrian Aliaj.

U Napoliju se već nalazi Amir Rrahmani kojemu je Aliaj također menadžer, a nadaju se Talijani kako bi mogli iskoristiti lošu financijsku situaciju u Bordeauxu kako bi doveli Bašića jer ima ugovor na samo još godinu dana pa kako sljedeće godine ne bi bez odštete napustio klub.

Prema Transfermarktu Toma Bašić vrijedi devet milijuna eura, a ove je sezone u dresu Bordeauxa odigrao 34 utakmice te zabio četiri gola uz jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Samarsa 10.06.2021.

    Igrati će za Napoli kao i Strinić. Samo talijani ne, odi bilo gdje drugdje.

  • Qebradalaonda 10.06.2021.

    Napoli za Basica pa nebi moglo bolje ako je istina taman klub po mjeri u taktickoj lizi sto baša ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare