To je to što me zanima!

Bašićevi 'vatreni' izgubili od Walesa u 1. kolu kvalifikacija

Mladi 'vatreni' Darija Bašića poraženi su u 1. kolu drugog kvalifikacijskog kruga za plasman na Europsko prvenstvo U-17. Bolji od naših mladih reprezentativaca u Rovinju bili su njihovi vršnjaci iz Walesa 2-0
Vidi originalni članak

Mladi 'vatreni' Darija Bašića poraženi su u 1. kolu drugog kvalifikacijskog kruga za plasman na Europsko prvenstvo U-17. Bolji od naših mladih reprezentativaca u Rovinju bili su njihovi vršnjaci iz Walesa 2-0.

Za vodstvo Velšana zaslužan je Woodburn u 16. minuti iz slobodnog udarca dok je konačnih 2-0 postavio Cullen lobom preko hrvatskog golmana Horkaša odmah na početku drugog poluvremena u 46. minuti.

U prvoj utakmici naše skupine, Portugal je u Puli na stadionu Uljanika bio bolji od Švedske također s 2-0. Za Portugal su zabili Joao Filipe i Jose Gomez. U sljedećem kolu Hrvatska će igrati protiv Švedske u petak, 18. ožujka u 15.30 sati u Rovinju. Portugal i Wales igraju na isti dan u 13.30.

Sastav Hrvatske:

  • Horkaš, Pranjić, Čolina, Budalić, Briški, Đira, Špikić, Tolić (od 49' Knežević), Maganjić (od 73' Ilić), Javorčić (od 50' Čuže), Kulenović.
    Izbornik: Dario Bašić

Sastav Walesa:

  • Jones, Clark, DaSilva, Ampadu, Angel, Jefferies, Evans (od 45' Matondo), Smith, Roberts (od 80+5' Edwards), Woodburn (od 72' Smallcombe), Cullen.
    Izbornik :D. Hughes
Idi na 24sata

Komentari 16

  • BOGOLJUB ATEJISTA 17.03.2016.

    Bit će bolje,ajmoo

  • piksa123 16.03.2016.

    eto ti ga na bemti miša

  • Simon Phoenix 16.03.2016.

    Evo još jedan dokaz da reprezentacija nije svetinja nego GNK DINAMO, svi u mladim uzrastima moraju biti iz Dinama, nitko druge klubove ne šljivi i ne vjerujem da nema dobrog klinca u npr. Rijeka, Osijek, Istra, Slaven Belupo, Zadar, Cibaliu Itd Itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare