To je to što me zanima!

Batman Guti preuzeo svoj prvi klub: Trenirat će Antu Ćorića...

Guti je preuzeo Almeriju na drugom mjestu druge španjolske lige, a u klubu ga čeka hrvatski veznjak Ante Ćorić. Bivšem španjolskom reprezentativcu to je prvi samostalni trenerski angažman
Vidi originalni članak

Bivši španjolski nogometaš Guti Hernandez (43) napokon je pronašao prvi trenerski angažman.

Predstavljen je kao novi trener španjolskog drugoligaša Almerije. Radi se o klubu koji stremi ulasku u La Ligu, nalaze se na drugom mjestu drugoligaške karavane. 

Guti će prvi trening u novom klubu obaviti danas poslijepodne, a prvi susret očekuje ga već za vikend protiv Real Zaragoze

Zanimljivo, klub ga je na Twitteru predstavio kao 'Batmana'. Naime, pripremili su video koji na nebu prikazuje signal po uzoru na Batmanov, uz broj 14 koji je Guti dugo godina nosio na dresu "kraljevskog kluba".

Gutiju je to prvi samostalni trenerski angažman. Bio je pomoćni trener u Bešiktašu te trener u mlađim dobnim kategorijama Real Madrida.

U klubu će mu jedan od glavnih aduta biti nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac Ante Ćorić (22) koji je u Almeriju stigao ljetos na posudbu iz Rome. Ćorić je ove sezone odigrao devet utakmica, a ostvario je dvije asistencije.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Blue Star 05.11.2019.

    Da si bio malo strpljiviji Ante sad bi bio u najužem izboru za najjačeg igrača s klupe u Dinamu

  • kbr 05.11.2019.

    nekak mi se ne čini da će od gutija bit dobar trener. no živi bili pa vidjeli

  • MateCro 05.11.2019.

    Crni Ante što ti bi, od kad si otišao iz Dinama nema te na karti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare