To je to što me zanima!

Bauermann: I dalje računam s Dirkom Nowitzkim za Euro...

Izbornik njemačke košarkaške reprezentacije Dirk Bauermann izjavio je da odluku Dirka Nowitzkog o nastupu na rujanskom Eurobasketu u Litvi očekuje u srpnju...
Vidi originalni članak

I dalje sam vrlo optimističan glede Dirkova pozitivnog odgovora. Nedvojbeno je da njegova fizička pripremljenost neće biti upitna, rekao je Bauermann dodavši:

- Sada moramo pričekati hoće li i za mjesec dana biti u istome, pozitivnom raspoloženju. Bude li se tjelesno i mentalno osjećao praznim zbog duge i naporne NBA sezone, neće imati smisla forsirati ga, tako da ćemo u tom slučaju prihvatiti njegovu negativnu odluku. U svakom slučaju, odlučit će sam. Ništa neće pomoći budem li mu stvarao pritisak.

U njemačkim se medijima također pojavljuju nagađanja za koga bi Nowitzki mogao igrati iduće sezone bude li u NBA ligi nastupio štrajk igrača zbog kolektivnog ugovora. Pojavila se tako vijest da bi najbolji igrač Dallas Mavericksa, novih NBA prvaka, prešao u redove prvaka Bamberga. Iz kluba su priopćili da dosad nisu pregovarali s, od nedjelje, 33-godišnjim krilnim centrom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tenispro 20.06.2011.

    albanija ima sanse ako island ne dode u punom sastavu

  • norveska1984 19.06.2011.

    francuska pvak

  • dusansk 19.06.2011.

    Srbija, Španjolska Litva i moooožda Rusi dijele medalje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare