To je to što me zanima!

Bautista opet koban za Ćorića, veliki povratak Rafaela Nadala

Bautista se baš namjerio na Bornu Ćorića. Nakon što ga je dobio u Umagu, sad je bio bolji u 1. kolu Hamburga. Nadal je na tom turniru zaigrao prvi put nakon 2008.
Vidi originalni članak

Borna Ćorić oprostio se već na startu turnira u Hamburgu. Bolji od hrvatske mlade nade bio je Španjolac i 22. igrač svijeta Roberto Bautista u dva seta, 6-3, 6-4. Treći nositelj ATP turnira u Hamburgu bio je bolji od Borne i na umaškom turniru, u četvrtfinalu kad je slavio dvaput po 6-3.

Po jedan break u svakom setu bio je dovoljan Bautisti da slomi Ćorića i rutinski izbori drugo kolo. Dobro je startao i Rafael Nadal, koji se vratio na ovaj turnir nakon sedam godina. Španjolac je slavio protiv sunarodnjaka Fernanda Verdasca 3-6, 6-1, 6-1. 

Nadal je osvojio turnir 2008. i od tada nije nastupio na njemu. Iako je izgubio prvi set, to kao da je naljutilo Rafu koji je pobijedio Verdasca 14. put u njihovih 16 ogleda. Nadalu je to bio prvi nastup nakon poraza u 2. kolu Wimbledona od Dustina Browna.

ATP Hamburg, 1. kolo:

  • Bautista - Ćorić 6-4, 6-3
  • Nadal - Verdasco 3-6, 6-1, 6-1
Idi na 24sata

Komentari 27

  • macak599 29.07.2015.

    U Umagu je bio umor,sparina,vanzemaljci i ne znam sta jos. Sta se sad dogodilo?

  • prajdali 28.07.2015.

    Oko Borne treba okupiti jak stručni tim i sa dečkom naporno raditi.Mnogo toga u svojoj igri mora popraviti ako želi naprijed.

  • depravedscum 28.07.2015.

    Ovo bi i Rafa na 70% snage trebao lakocom uzeti i preskociti Cilica u ponedjeljak, Verdasco nezgodan protivnik za prvo kolo, no nakon prvog seta ga je dobro nalupao. Sto se tice Borne, svoje sanse nije iskoristio, Bautista jest i to je to. Cak je Coric jedan poen protiv servisa vise osvojio no kakve koristi kada su kljucni poeni isli na stranu Sapnjolca zbog Coriceve pasivnosti ili Bautistinih winnera. Sada mu slijede dva masters 1000 turnira, a po potrebi ce odigrati i Winston-Salem uoci US Opena

Komentiraj...
Vidi sve komentare