To je to što me zanima!

Bayer je još produbio krizu Schalkea, pobijedio ih 4-0

U prijateljskoj utakmici u Wuppertalu nogometaši Bayera iz Leverkusena uvjerljivo su pobijedili momčad Schalkea iz Gelsenkirchena i to sa 4-0
Vidi originalni članak

U Wuppertalu su, u petak, nogometaši Bayera iz Leverkusena i Schalkea iz Gelsenkirchena odigrali prijateljsku utakmicu, te tako iskoristili pauzu uzrokovanu reprezentativnim obvezama. Premda su oba kluba bila lišena određenoga broja igrača koji igraju u svojim nacionalnim momčadima, oba trenera su imali zavidnu kvalitetu igrača za ovaj ogled. Pobijedio je, pak, uvjerljivo Bayer sa čak 4-0. Golove su za pobjednike postigli Nicolai Jorgensen (7.), Simon Rolfes (30.), dok je Patrick Helmes dva puta poentirao (53. i 89. minuta). Ovaj poraz će vjerojatno dodatno zabrinuti Felixa Magatha, trenera Schalkea, koji je prošle sezone osvojio drugo mjesto u Bundesligi, a ove sezone "pucaju" na sam vrh.
No, prije ovog prizemljenja u prijateljskom ogledu Schalke je izgubio i obje prvenstvene utakmice na startu. Hamburg i Hannover su bili bolji od Schalkea po 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare