To je to što me zanima!

Bayern deklasirao Hannover u kupu, Mandžo ostao na klupi

Branitelj titule u njemačkom kupu Bayern plasirao se u osminu finala uvjerljivim slavljem nad Hannoverom 4-1. Golove su zabili Müller (dvaput), Pizarro i Ribery
Vidi originalni članak

Radilo se o Bundesligi, Ligi prvaka, njemačkom kupu, Bayern München 'melje' protivnike gdje god stigne. Posljednji u nizu 'žrtava' aktualnog njemačkog prvaka bio je Hannover u drugom kolu kupa (DFB Pokala) svladavši ga s uvjerljivih 4-1. Bavarci su nastavili polako kročiti prema obrani prošlosezonske titule plasmanom u osminu finala.

Domaćini su na Allianz Areni poveli preko Müllera u 17. minuti, a na 2-0 povisili su preko Pizarra 20 minuta kasnije. Malu nadu Hannoveru, koji je već izgubio od Bayerna u prvenstvu prije dva kola, dao je Ya Konan u 37. minuti zabivši za 2-1.

No u nastavku Bayern je bilo kakve nedoumice riješio novim golom Müllera u 64. te preko Riberyja u 78. minuti. Mario Mandžukić cijelu utakmicu je proveo na klupi.

Prolazak u osminu finala osigurao je Schalke slavljem kod Darmstadta 3-1, Eintracht Frankfurt preko Bochuma 2-0 te Freiburg preko Stuttgarta 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • shit_happens_ 26.09.2013.

    bayern je igrao solidno ali ništa spektakularno ček pred kraj prvog poluvremena loše ali ti to je dovoljno za pobjedu ova varijanata sa lhamom na zadnjem veznom mi nije sjela poglavito jer dante ide previše naprijed poglavito kad mu je i bek naprijed i onda lham ostaje iza nije baš to savim dobro mia san mia

  • manda92 26.09.2013.

    Pljuvali ste po Pepu a on sa Bayernom melje sve pred sobom i to sa dosta golova..

  • 1980bena 26.09.2013.

    bez više od pola ekipa,ma oni su pravi stroj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare