To je to što me zanima!

Bayern i službeno potvrdio da je Louis van Gaal dobio otkaz

Ono što su njemački mediji nagađali od ranog jutra sad je dobilo i službenu potvrdu, Louis van Gaal više nije trener Bayerna. Objavio je to bavarski klub na svojoj stranici
Vidi originalni članak

Nogometni klub Bayern razriješio je Louisa van Gaala svih dužnosti u klubu, a odluka stupa na snagu odmah, objavio je danas svojim internetskim stranicama bavarski nogometni ponos. Ono što su od ranog jutra nagađali gotovo svi njemački mediji, tako je sada dobilo i službenu potvrdu.

Kap koja je prelila čašu bio je samo remi protiv Nürnberga (1-1) koji ih je gurnuo na četvrto mjesto Bundeslige. Cilj je za kraj sezone treće mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka pa je neočekivani remi teško pao čelništvu kluba.

'Našeg glavnog trenera obavijestili smo o raskidu odmah sinoć po povratku iz Nürnberga. Odluku smo donijeli na najvišim razinama kluba, a smjena je prihvaćena jednoglasno. Pad na četvrto mjesto pogoršao je naše šanse da se plasiramo u Ligu prvaka te smo morali reagirati. Zajedno s Van Gaalom dužnosti su razriješeni i njegovi pomoćnici Frans Hoek, Jos van Dijk i Max Reckers. Do kraja sezone momčad će voditi Andries Jonker', piše na Bayernovoj stranici.

Sljedeću sezonu na klupu Bavaraca sjest će sadašnji trener Bayera iz Leverkusena Jupp Heynckes.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pacijent 10.04.2011.

    niti jedan trener sa sadasnjom obranom bayerna nece nista bolje napraviti obrana je katastrofalna !! svatko ko je igrao protiv bayerna na duge lopte dobijo je igru !! nova kompletna cetiri zadnja i onda je bayern opet bayern!!!

  • Superteška 10.04.2011.

    Sve je počelo Olićevom ozljedom. Ola ga je spasio prošle godine ali ove nije mogao.

  • LukaDjurovic 10.04.2011.

    Van Gaal je odlican trener sta god ove neznalice pricale...to govore njegovi rezultati...kao i zvezde koje je on pronasao...Miler,Batstuber,Robben, a tek u Barseloni...procitajte malo pa onda sudite...a to sto nema srece ove sezone,sta da se radi...silne povrede,liga sampiona nesrecno zavrsena(inter je samo srecom prosao,igrom nikako)...nije svako sreckovic kao Murinjo(nista protiv njega,veliki strucnjak ali mnogo srece brateee...xD)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare