To je to što me zanima!

Bayern ide u šoping, a Arjen Robben i Franck Ribery ostaju

Garantiram njihov ostanak. I ne samo njihov, niti jedan od ključnih igrača neće napustiti klub na ljeto, veli izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge
Vidi originalni članak

Arjen Robben i Franck Ribbery, dvojica napadački orijentirana nogometaša minhenskoga Bayerna, ostat će u klubu i sljedeće sezone neovisno o tome izbore li Bavarci Ligu prvaka...

- Garantiram njihov ostanak. I ne samo njihov, niti jedan od ključnih igrača neće napustiti klub na ljeto - veli izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Bayernu prestižno europsko klupsko nogometno natjecanje u ovome trenutku izmiče. Četvrtoplasirani su klub ljestvice, a to mjesto u poretku bundesligaških klubova vodi u Europa ligu.

Robben je, podsjetimo, nedavno izjavio da bi za klub gore bilo natjecati se u tom natjecanju nego ne igrati u Europi uopće. Inače, 27-godišnji Nizozemac je za četiri kluba do sada sakupio 52 nastupa u Ligi prvaka, a za Bavarce je ugovorno vezan do 2013. godine.

Dvije sezone dulji ugovor ima Francuz Ribery koji također ne "gori" od želje da igra u Europa ligi.

Neovisno o europskom natjecanju u kojem će Bayern igrati nadolazeće sezone, klupska politika uvjetuje dovođenje pojačanja.

- Natjecanja ne diktiraju koga ćemo dovesti. Kada smo 2007. godine igrali Kup UEFA-e doveli smo Riberyja, Lucu Tonija, Miroslava Klosea i Hamita Altintopa. Jedno je sigurno: kupovat ćemo - zaključio je Rummenigge.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • fantastic 12.04.2011.

    roben ima 27 god..hm.ja mislio da je stariji od pelea kako izgleda......kako bilo da bilo pojacanja im nece pomoci koga god da dovedu..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare