To je to što me zanima!

Bayern kiksao kod Nürnberga! Davljenik promašio penal u 91.

Pobjedom bi Bayern stavio jednu ruku na pehar prvaka Njemačke, ali borbeni Nürnberg otkinuo mu je dva boda. Mogao je i sva tri da je realizirao penal u nadoknadi. Završilo je 1-1
Vidi originalni članak

Schalke je u ruhrskom derbiju razbio Borussiju Dortmund (4-2) s dva igrača više i tako pružio šansu Bayernu da se odvoji na vrhu Bundeslige, ali momčad hrvatskog trenera Nike Kovača nije to najbolje iskoristila.

Bavarci su odigrali samo 1-1 kod pretposljednjeg Nürnberga, sastava hrvatskog veznjaka Ive Iličevića (ušao u 88. minuti), koji je nadomak ispadanja iz prve lige.

Matheus Pereira u 48. minuti preciznim je prizemnim udarcem zabio treći gol sezone, i to treći u posljednjih pet utakmica, dovevši domaćina u vodstvo.

Kovaču je probleme stvarala i ozljeda Jamesa Rodrígueza, koji je izašao s terena samo 15 minuta nakon što je ušao s klupe, ali Bayern se nekako uspio domoći izjednačenja. U 75. minuti zabio je Serge Gnabry nakon ubačaja Kingsleyja Comana. Deseti je to gol za Nijemca u ovoj sezoni Bundeslige.

Strepio je Bayern do kraja za pobjedu, mogao je Nürnberg do pobjede u prvoj minuti nadoknade iz penala kojeg je skrivila zamjena Alphonso Davies udaranjem laktom u glavu Georga Marreittera, ali promašio ga je Tim Leibold. Pogodio je stativu i ostalo je 1-1.

Kovačeva momčad tako je povećala prednost na vrhu ljestvice na dva boda tri kola prije kraja, a do kraja joj ostaju domaća utakmica protiv fenjeraša Hannovera, gostovanje kod trećeplasiranog Leipziga i domaći ogled protiv četvrtoplasiranog Eintrachta, koji se bori za ulazak u Ligu prvaka.

Dortmund ima gostovanje kod Werdera (9.), ugostit će potom Fortunu (10.) i na koncu gostovati kod imenjaka u Mönchengladbachu (peti), koji također cilja Ligu prvaka.

Zbog daleko bolje gol-razlike Bayern si može dozvoliti da remizira još jednu utakmicu neovisno o rezultatima BVB-a i bit će prvak, ali s obzirom na formu u posljednje vrijeme oba sastava, još bi tu moglo biti svega...

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Mrki Medo 29.04.2019.

    A još igraju sa Frankfurtom

  • Mara17Orsolic5 28.04.2019.

    Nije baš neki kiks, imaju dva boda više od Dortmunda i dvije domaće utakmice, ali dobro! Ovaj portal je poznat po ovakvim naslovima što se tiče Bayerna kad odigraju nerješeno!! Bayern će ipak na kraju osvojiti Bundesligu jer BvB koliko god igrali dobro ove sezone nema kvalitetu za osvajanje naslova!! Što se tiče Nike malo me živcira to što uporno Mullera vadi iz igre, a Lewa najbolje igra kad je Muller u igri, to su činjenice, bez obzira koliko netko ne volio Mullera, ali Muller je simbol Bayerna pa će Niko sigurno dobiti jezikovu juhu!! Ali to što nije dao igračima da odu u svlačionicu i tako bude pobjeda za zelenim stolom za Nurnberg, je dobar potez, jer bi poraz bio kiks!! Ali zna Niko kako se to radi, iz iskustva od 2015. i onoga na San Siru!! Što se tiče baklji, svi kažu toga ima samo kod nas, ali eto vidite ima toga i u svijetu!! A onom srpakom komentatoru na Eurosportu 2 netko treba reći da kad komentira utakmicu mora biti objektivan, iz aviona se vidi i čuje da je protiv Bayerna! Onog njihovog što igra sa našim Rebom nikako ne volim, ali se nadam da će ga dovesti u Bayern pa da taj komentator napokon bude objektivan!!

  • BatoMajkemi 28.04.2019.

    Bundesliga je živi očaj. Parodija od lige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare