To je to što me zanima!

Bayern lovi minus 3 iz najgore golgeterske krize u 15 godina

Lewandowski je zabio u polufinalu njemačkog kupa i sutra će biti točno dva tjedna u kojima je Bayern ostao 'suh' protiv Bayera (0-2), Barce (0-3) te Augsburga (0-1)
Vidi originalni članak

Bayern München sutra na Allianz Areni u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka lovi zaostatak od 0-3 protiv Barcelone. Bavarski gigant treba najmanje tri gola da bi eventualno izborio produžetak, a činjenica da točno 361 minutu nije zabio gol, nikako ne ide u korist nadama navijača Bayerna, kao niti njegovom treneru Pepu Guardioli

Robert Lewandowski je zabio Borussiji Dortmund 28. travnja u polufinalu njemačkog kupa i sutra će biti točno dva tjedna u kojima je Bayern ostao 'suh' protiv Bayer Leverkusena (0-2), Barcelone (0-3) te u subotu protiv Augsburga (0-1).

Njemačkom, ali i europskom, velikanu prvi put se u posljednjih 15 godina dogodilo da nisu zabili na tri utakmice u nizu, a protiv katalonskog diva momčad Pepa Guardiole hvata zaostatak koji nitko nikada nije dohvatio u polufinalnim okršajima bilo kojeg europskog natjecanja. Nade navijačima Bayerna dodatno ruši i podatak kako su njihovi ljubimci, nakon što su svladali Herthu i osvojili Bundesligu 25. put, izgubili četiri susreta u nizu što im je najduži niz poraza od 1991. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • elcarlos 12.05.2015.

    Istina da Bayernu fali par jako bitnih igrača, al takvim vrhunskim momčadima kao što su Barca, Real i Bayern nema alibija.. tolko troše svake godine da im je klupa da su duplo pokriveni na svakoj poziciji. Bayern se takav dobro držao do kraja utakmice, a po meni je barca bila bolja u prvom poluvremenu dosta, koje je zavrsilo 0:0 dok je u drugom Bayern uspostavio ravnotezu al je popio 3 komada, to je nogomet..

  • bedak11 12.05.2015.

    Kakva najveca golgeterska kriza kad imaju Lewandowskog?

  • strmi007 11.05.2015.

    ali Lewandovski je najbolji napadač svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare