To je to što me zanima!

Bayern nagovorio Riberyja na ostanak: Produljio je ugovor...

Francuski nogometni reprezentativac, Franck Ribery, produljio je ugovor s prvakom Europe. Francuz je s Bayernom produljio do 2017. godine, piše njemački Kicker...
Vidi originalni članak

Došao sam u hotelsku sobu u šest ujutro, mrtav, otkrio je Franck Ribery i potvrdio da je slavljenička noć nakon osvajanja Lige prvaka bila itekako burna. 

Samo dan kasnije, francuski nogometni reprezentativac potpisao je produljenje ugovora s Bayernom. Kako piše Kicker, Ribery će ostati u bavarskom klubu do 2017. godine. U ugovoru je i stavka prema kojoj Ribery može produljiti vjernost Bayernu na još jednu dodatnu godinu.

Ribery je u Bayern stigao 2007. godine. U ovoj sezoni ima šansu osvojiti trostruku krunu. Nakon Bundeslige i Lige prvaka, Bayern može osvojiti i finale kupa u kojem igra protiv Stuttgarta.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Miroslav1911 28.05.2013.

    jedan od bitnijih i konstantno dobrih u Bayernu....... samo komentari njegovi da se naljutio zbog zaljevanja alkoholnom pivom.....a poslje finala CL došao u 6h ujutro mrtav pijan.....nije mi jasna vjera njihova....nesmiju proljevati očito !!!!!!! hehehe

  • p1nch 28.05.2013.

    Sve mi je jasno,ali ne mogu shvatit zasto uporno stavlja Robbena dok po meni puno bolji Shaqiri sjedi na klupi,zahvalan sam Robbenu na svemu sto je ucinio za moj najdrazi klub i sto je na kraju ipak postigao gol u finalu LP al brate Shaqiri je stroj.

  • CpC-99 28.05.2013.

    Dobar potez

Komentiraj...
Vidi sve komentare