To je to što me zanima!

Bayern nakon gafa predstavio Sanea: 'Sada smo na najvišem nivou fleksibilni na krilima...'

Tenera Hansija Flicka poznajem još iz U21 reprezentacije, tamo smo imali jako dobre odnose. Želim osvojiti što više naslova sa Bayernom, a Liga prvaka je prioritet, izjavio je Sane
Vidi originalni članak

Leroy Sane, 24-godišnji krilni napadač, jučer je obavio liječničke preglede i potpisao ugovor s Bayernom vrijedan oko 50 milijuna eura.  Iako se jučer PR službi Bavaraca dogodio gaf te su prerano objavili slike s potpisivanjem ugovora, danas su i službeno Sanea obukli u crveni dres i pokazali koliko su zadovoljni ovim 'ulovom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


- Jako smo sretni što je Leroy postao igrač Bayerna. On je igrač koji pravi razliku i pojačat će našu momčad svojom kvalitetom. Sa Sergeom Gnabryjem, Kingsley Comanom i Leroyem smo sada fleksibilni na najvišem nivou na krilnim pozicijama koje su jako važne za našu igru. Želio bih se zahvaliti Manchester Cityju na povjerljivim i konstruktivnim pregovorima - izjavio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić, a svoju radost nije krio niti novi 'Bavarac'. 

- Bayern je jako veliki klub i ima velike ciljeve. Ti ciljevi i meni odgovaraju. Radujem se novom izazovu i jedva čekam početi trenirati s ekipom. Trenera Hansija Flicka poznajem još iz U21 reprezentacije, tamo smo imali jako dobre odnose. Želim osvojiti što više naslova sa Bayernom, a Liga prvaka je prioritet - izjavio je Sane.

Podsjetimo, Sane je prethodne četiri godine bio u Manchester Cityju, a među 'građane' je stigao iz Schalkea. Ipak, već neko vrijeme je bio nezadovoljan svojim statusom tamo pa je odlazak bio logičan slijed situacije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ForzaFiumeFOF 03.07.2020.

    Odličan posao

  • IvanYT 03.07.2020.

    Ajdd da su i njega potpisali...

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 03.07.2020.

    Kako ovaj Bayern uvijek dobije dobre igrace za sicu to nisu istine. Svaki igrac kojeg oni zacrtaju je jeftin,dobar i nemaju konkurencije za dovodenje. Da je Barca ovog dovodila nebi isao ispod 120

Komentiraj...
Vidi sve komentare