To je to što me zanima!

Bayern naredio Riberyju: Više ne smiješ tako slaviti golove

Francku Riberyju je došlo neočekivano upozorenje vlastitog kluba. Naime, Ribery mora promijeniti proslave golova, jer aktualna proslava vrijeđa homoseksualce i Arape...
Vidi originalni članak

Prema pisanju Bilda, vodstvo Bayern Münchena upozorilo je Francka Riberyja kako mora promijeniti svj način proslave golova, jer navodno njegova trenutna proslava golova vrijeđa homoseksualce. Ribery tijekom slavlja pokazuje rukama znak A-OK, znak koji je zabranjen u Francuskoj i nekim dijelovima istočne Europe. 

Taj znak je protumačen kao vražje oko, što je uvreda za arapski narod. Također,u nekim državama to može značiti kao 'asshole', što bi u hrvatskom prijevodu bilo 'šup*ina' ili anus. A homoseksualci smatraju kako se na taj način njih vrijeđa.

Navodno je Bayern već i dobio pritužbe od raznih LGTB zajednica zbog njihovog igrača. Stoga su iz bavarskog kluba upozorili Francuza kako će ga kazniti ako nastavi na taj način proslavljati golove.

Ribery je prava legenda njemačkog kluba u koji je došao iz Marseillea. U klubu je već 11 godina, a krajem ove sezone mu istječe ugovor. No, prema pisanju njemačkih medija klub mu je već ponudio novi jednogodišnji ugovor. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mestar 26.04.2018.

    On i Robbin su jedini i izvanserijski igraci bayerna donekle Levandovski . Tp se vidilo drugo poluvrijeme kako to izgleda kad fali jedno krilo.

  • moneypenny07 25.04.2018.

    Mene vrijeđaju ti što govore da ih to vrijeđa. Pa u kakvom to svijetu mi živimo?!

  • 25.04.2018.

    Pazi vrijedja Arape a tip prešao na teški Islam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare