To je to što me zanima!

Bayern ogroman favorit, a ako zabije Drogba onda će i Olić!

Najvjerojatniji rezultat finala, po kladionicama, bit će 1-0, gol će zabiti Gomez. Kod Chelseaja je najvjerojatniji strijelac Drogba, a koeficijent na njega je isti kao i na Olu
Vidi originalni članak

Europske kladionice su odmah po završetku polufinala Lige prvaka ponudile koeficijente, a otad se nisu puno mijenjali. Bayern je bio i ostao ogroman favorit! 

Jedan od razloga vjerojatno je što igraju na svom stadionu, ali momčad koja prođe Barcelonu ipak ne bi trebala biti toliki autsajder.

Ako se odlučite kladiti, na npr. 10 uloženih kuna (bez manipulativnih troškova) možete osvojiti 18, dakle tečaj je 1,8. Na Chelsea je pak 4,6 što se tiče 90 minuta utakmice. Ako se odlučite kladiti na ishod konačnog pobjednika, omjer se vrti oko 1.45-2.90. 

Jedna od stvari na koje kladioničari gledaju je i tradicija. A tradicija odnosa Bayerna protiv engleskih momčadi na svom terenu je iznimna. U 35 utakmica izgubili su samo 10 puta, ali jedan jedini put u Münchenu! Ove sezone doma su pobijedili City 2-0, a kad su već osigurali prolaz, istim rezultatom izgubili su u Manchesteru. 

Chelsea je protiv njemačkih momčadi u LP-u igrao 13 puta. Imaju osam pobjeda i pet poraza, svih pet u Njemačkoj! Ove sezone su pobijedili Bayer 2-0, a u Leverkusenu su izgubili 2-1.

Najvjerojatniji rezultat finala, po kladionicama, bit će 1-0, a gol će zabiti Mario Gomez. Koeficijent na drugog najboljeg strijelca LP-a ove sezone je 5,5. 

Dider Drogba najvjerojatniji je strijelac kod Chelseaja, koeficijent na njega je točno 9, isti kao i na našeg Ivicu Olića! Ako Didier zabije, onda će i Ivica. Naravno, to je samo naša želja i usporedba koja ne drži vodu, ali kladionice vjeruju da ako Olić dobije minutažu, može zatresti mrežu. 

Najvjerojatniji strijelci:

  1. Mario Gomez 5,5
  2. Arjen Robben 7
  3. Didier Drogba 9 
  4. Ivica Olić 9
  5. Fernando Torres 10
Idi na 24sata

Komentari 21

  • Antisa_1 18.05.2012.

    olic vise nije glavom u bayernu!!otpisao je on tog pedera od trenera bayerna koji ce ionako odletiti ako bayern ne osvoji LP

  • Markoviču Jedi Govna 18.05.2012.

    Olic hahahah

  • Syncronizer 18.05.2012.

    naslov je vrhunski...made my day!

Komentiraj...
Vidi sve komentare