To je to što me zanima!

Bayern ponudio Timoščuka i Gomeza za Edina Džeku

Bavarski klub navodno priprema spektakularnu ponudu za razmjenu igrača. "Vukovi" bi, prema ideji Bayerna, trebali postati Gomez i Timoščuk
Vidi originalni članak

Odluka Wolfsburga da bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeku ni ovo ljeto neće pustiti iz kluba očito nije nimalo uzbudila europske velikane koji i dalje love prvog strijelca Bundeslige u prošloj sezoni. U srijedu je objavljena informacija da je Juventus pripremio posljednju ponudu od 30 milijuna eura, a njemački Kicker u četvrtak donosi senzaciju kako je Bayern odlučan u namjeri da 24-godišnjeg Džeku dovede na Allianz Arenu. Bavarski klub navodno priprema spektakularnu ponudu za razmjenu igrača. "Vukovi" bi, prema ideji Bayerna, trebali postati Mario Gomez i Anatolij Timoščuk, dok bi Džeko preselio u München. Iako je Dieter Hoeneß dosad uporno odbijao sve kupce, činjenica je da je Džekina želja za odlaskom velika, i možda mu se direktor Wolfsburga napokon smiluje. A uz to, klub je u potrazi za defenzivnim veznjakom, a Timoščuk bi mogao biti dobro rješenje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Knight Cross 29.07.2010.

    @leo_cernik ima al nema svijetsku klasu.. svaka cast olicu al on vec stari.. i nece moc jos dugo igrat na ovakvoj razini.. ist ko i Klose a Müller je jos mlad i ne igra cistog napadaca.. dok je Gomez odigro katastrofa!

  • silvianavarro 29.07.2010.

    Muller može igrati kao napadač ali bi njega stvaljali u vezu kao nekakvog ofenzivnog veznog.... I onda ostaju samo na Oliću,Kloseu i Gomezu..a kako Klose i Gomez nisu ništa pokazali prošle sezone ovo jezaista dobra ponuda...makar je Gomez stvarn dobar igrač,ali klub poput Bayerna nemože čekat nekog 2 godine da dođe u vrhunsku formu! Onda bi imali strašan napad,tko god da zaigrao..

  • slavonac 91 29.07.2010.

    nije gomez promašaj nego jednostavno nemože pratit ritam olinja,odličan je napadač al nemože pored našeg olinja ništa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare