To je to što me zanima!

Bayern razvalio Bayer sa šest komada i ušao u finale kupa...

U finalu, koji će se igrati 19. svibnja u Berlinu, Bayern će igrati protiv boljeg iz susreta između Schalkea 04 i Eintrachta iz Frankfurta koji će svoj polufinalni dvoboj igrati u srijedu
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna iz Munchena prvi su finalisti ovosezonskog izdanja Njemačkog kupa, oni su u polufinalnom dvoboju igranom u utorak kao gosti svladali Bayer u Leverkusenu sa 6-2 (2-1).

Sastav iz Muenchena poveo je sa 2-0 već unutar prvih 10 minuta susreta golovima Javija Martineza (3) i Roberta Lewandowskog (9). Nadu domaćima nakratko je vratio Lars Bender (16). No, u nastavku su Bavarci s dva gola Thomasa Muellera (52, 64) i jednim Thiaga Alcantare (61) stigli do velikih 5-1. Leon Bailey (72) je uspio smanjiti na 5-2, ali je Mueller (78) svojim trećim golom postavio konačnih 6-2.

Hrvatski branič Tin Jedvaj poraz Bayera odgledao je s klupe za pričuve.

U finalu, koji će se igrati 19. svibnja u Berlinu, Bayern će igrati protiv boljeg iz susreta između Schalkea 04 i Eintrachta iz Frankfurta koji će svoj polufinalni dvoboj igrati u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mara17Orsolic5 20.04.2018.

    Bayern je u toj utakmici pokazao kako se igra za tim, a ne samo za sebe!! U Bayernu igrač koji, iako ga ja obožavavam, moram biti realna, nije na razini onih jakih, čak su na prvenstvu u Brazilu jednom rekli:"Kako ćemo svojoj djeci objasniti tko je bio Thomas Muller? Thomas Mueller nije posebno brz ni snažan, nema čudesan dribling niti bezobrazno precizan šut ili opjevani udarac glavom!", redovno zabija golove i asistira! Sad je postigao tri gola! A kod nas, naš najbolji strijelac pored onog kapetana, koji po meni i nije pravi kapetan, priliku, i to lošu, za gol u zadnje vrijeme dobije svake druge prijestupne godine!! I onda meni viču da se ne razumijem u nogomet i da je kod nas problem u Mandžinoj formi!! Malo sutra je problem u Mandži! Pa Muller koji nikada nije bio na razini Super Marija, koji ima lošiju formu od njega, redovno zabija golove i asistira!! Zašto?! Pa zato što čovijek dobiva lopte!! Maša više nego itko, ali puno i zabija i asistira!!! A naš Mandžo nit maša, niti zabija golove!!! Zapitajte se malo zašto je to tako!!

  • vučko SL 18.04.2018.

    Bayern je ponovno stroj kao što je bio prije Guardiole, vidjet ćemo što će biti u polufinalu LP

  • PCapitalist 17.04.2018.

    2:6 Game-Set-Berlin !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare