To je to što me zanima!

Bayern rekao 'ne' Mandžukiću: Ne treba nam, imamo mi Lewu

U Juventus se vratio Gonzalo Higuain, ljubimac Maurizija Sarrija koji ga je vodio u Napoliju u Chelseaju. Nijemci su pisali da je to jasan signal da Mandžo mora napustiti Juve te da će otići u Bayern, ali...
Vidi originalni članak

Od povratka Marija Mandžukića (33) u redove Bayerna neće biti ništa! 

Naveliko se pisalo da će dolaskom trenera Maurizija Sarrija u Juventus Mandžo morati napustiti talijanskog prvaka. Sarri preferira tehnički potkovanije igrače, voli igrati po zemlji, a znamo da su bivšem hrvatskom reprezentativcu jače strane ipak pritisak na zadnju liniju i skok-igra.

DANI PONOSA I SLAVE Najdraži let u karijeri: 'Ja još čekam da mi Mandžo plati pivo'

Dalo je to povoda Bildu da se raspiše o dolasku Mandže u Bayern, odnosno u povratku u klub za koji je nastupao od 2012.-2014. i s kojim je osvojio Ligu prvaka te bio jedan od ključnih igrača.

Ipak, nekoliko dana nakon te vijesti, Nijemci su ipak došlo do potvrde da od transfera Mandžukića u redove Bavaraca neće biti ništa. Potvrdio im je to Karl Heinz Rummenigge, predsjednik izvršnog odbora njemačkog giganta.

- Ništa nije planirano u tom smjeru. Lewandowski će ostati u Bayernu i ugodno se osjeća u Münchenu - rekao je Rummenigge.

Bayern Robertu Lewandowskom (30) nudi novi ugovor. Aktualni mu istječe 2021., ali Poljak bi uskoro trebao potpisati novi do 2023. godine. Po isteku tog ugovora Lewa će imati 35. godina, a to ne brine Rummeniggea.

- Pogledajte samo Lewino tijelo. To je igrač koji na toj razini može igrati još nekoliko godina.

Mandžukić sada ima dvije opcije. Ili će ostati u Juventusu i boriti se za minutažu s Gonzalom Higuainom koji se friško vratio s posudbe iz Chelseaja, ili će pronaći neki drugi klub koji nije Bayern.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • kirbi78 16.07.2019.

    Higuain ide u Romu

  • kicovz 16.07.2019.

    Ovaj Rumenigge već godinama griješi sa politikom u klubu, nije on dostojan za tako klub

  • 16.07.2019.

    Normalno je da Bayern, ako se rjesava „staraca“, ne dovodi novog starca, pa Mandzo ima 33 godine,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare