To je to što me zanima!

Bayern stvorio novu poziciju u klubu kako bi zaposlio Hrvata! 'Veliki sam navijač Hajduka'

Riječ je o austrijskom Hrvatu koji podrijetlo (pradjed) vuče s Pelješca. U sam vrh svjetskog nogometa uvukao ga je Marco Rose, a ima i pola godine iskustva u Premiershipu
Vidi originalni članak

René Marić (31) novo je ime u njemačkom velikanu Bayernu! Jasno, ne radi se o nogometašu, već čovjeku koji će u Münchenu biti voditelj tima za razvoj trenera i ideja za igru. Bayern je tu poziciju u klubu stvorio samo zbog njega! Inače, riječ je o austrijskom Hrvatu koji podrijetlo (pradjed) vuče s Pelješca.

- Odrastao sam u Austriji, ali smo doma govorili hrvatski jezik, a njemački sam počeo učiti tek s četiri godine. Osjećam se kao Hrvat i za Trpanj me vežu prijateljstva koja sam tamo i stekao - svojevremeno je otkrio za Slobodnu Dalmaciju.

NIJE BIO ZADOVOLJAN Niko Kovač svog igrača okrivio za debakl: Zaslužili smo izgubiti

U sam vrh svjetskog nogometa uvukao ga je Marco Rose, kojemu je bio pomoćnik u Salzburgu te Borussijama iz Dortmunda i Mönchengladbachu, a pola godine je odradio i u Premiershipu, u Leedsu uz Jesseja Marscha.

- Slučajno sam upoznao Marca dok sam studirao psihologiju u Salzburgu. Pratio sam njegov rad u Red Bullu i počeli smo se družiti i razgovarati o nogometu. On meni o svojoj ekipi i načinu rada, a ja njemu o mojoj. Često smo razgovarali i o ostalim ekipama iz Europe i tako sam ga jednom prilikom pitao koja je mogućnost da jednog dana postanem njegov pomoćni trener.

BAYERN PREUZEO VRH VIDEO Topovski udar ozlijedio navijača u okršaju Krame i Belje

Za njega nema dvojbe koji mu je najdraži klub u Hrvatskoj.

- Veliki sam navijač Hajduka, mogao bih se zamisliti jednog dana u Splitu, ali čisto sumnjam da će taj dan biti uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Lola Slavonska 16.11.2023.

    Sramota kako ga nije sram šta navija za maleni provincijski klubić 🤣🤣🤣🤣🤣

  • prva alka Grane 16.11.2023.

    kaj je ovo svi za Hajduk za moj dinamo samo nas par alki iz grane kod zagreba kaj jedemo u dobrom domu i braća nam iz Niša i BG kaj je je

  • zera 16.11.2023.

    Pa neće navijati za HAŠK krađanski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare