To je to što me zanima!

Bayern tricom prošao Cottbus, Brekalo zabio u produžetku...

Wolfsburg je tek nakon produžetaka prošao Hallescher, ukupnu pobjedu od 5-3 potvrdio je Josip Brekalo. Bayern je s 3-1 prošao gostovanje u Cottbusu kod Energieja
Vidi originalni članak

Nakon što je Ante Rebić u 13 minuta napravio šou i potpuni preokret zabivši tri gola trećeligašu iz Mannheima s kojima je odveo svoj Frankfurt dalje u Njemačkom kupu, a Stipe Batarilo bio strijelac počasnog gola za svoj Aachen protiv Bayer Leverkusena, još je jedan Hrvat zabio na njemačkim travnjacima.

Wolfsburg je tek nakon produžetaka prošao Hallescher, ukupnu pobjedu od 5-3 potvrdio je Josip Brekalo. Trećeligaš je poveo u 43. minuti, a radovao se samo jednu dok nije izjednačio Weghorst. Poslije četiri minute u drugom dijelu gosti su okrenuli preko Gerhardta, no ni kada su nakon novog izjednačenja zabili za 3-2 u 70., Hallescher se nije predao, nagrada je stigla s golom u sudačkoj nadoknadi za 3-3.

U samo četiri minute produžetka, pak, stigao je i hladan tuš, prvo Knocheov, a onda i Brekalov. Hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 65. minuti.

Problema u Cottbusu kod nekadašnjeg bundesligaša Energieja, a danas niželigaša nije imao Bayern München. Kovačeva momčad slavila je s 3-1 i to s prilično jakim sastavom, za domaćine prejakim. Lewandowski ih je načeo u 32. minuti, a dovršili Coman (65') i Poljak (85') svojim drugim golom. Počasni je za Energie u sudačkoj nadoknadi s bijele točke postigao Taz.

U ponedjeljak su odigrane još dvije utakmice, Stuttgart je s 1-0 izbacio Hansu u Rostocku (Al Ghaddioui 19') s Bornom Sosom u postavi tijekom svih 90 minuta, a u drugoligaškom okršaju Karsluher je s 2-0 izbacio Hannover za koji Josip Elez nije igrao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.08.2019.

    Naja, all zu schwer war das nicht. msm

Komentiraj...
Vidi sve komentare