To je to što me zanima!

Bayernova 'petarda' na startu: 'Fantastična izvedba momčadi'

Branitelj naslova njemačkog prvaka Bayern otvorio je novu bundesligašku sezonu demoliranjem Hamburger SV-a na Allianz Areni. Bavarci su slavili rezultatom 5-0
Vidi originalni članak

Prvak Bayern nije ponudio nikakve šanse HSV-u na startu nove bundesligaške sezone. Bavarci su na Allianz Areni ispratili Ivicu Olića i društvo s čak pet golova u mreži (5-0).

- Bilo je teško u prvom poluvremenu jer je HSV igrao sa šestoricom igrača u pozadini. Na poluvremenu smo malo promijenili stvari i popravili se - rekao je nakon utakmice trener Bayerna Pep Guardiola.

Katalonac je osobito zadovoljan izvedbama novaka Artura Vidala i Douglasa Coste, koji su upisali bundesligaške debije. Brazilac je pritom i zabio posljednji gol na utakmici.

- Kvalitetni su i iskusni, puno će doprinijeti Bayernovoj igri - kazao je.

Medhi Benatia otvorio je golijadu u 27. minuti, a u drugom dijelu pogađali su Robert Lewandowski te Thomas Müller (dvaput).

- Fantastična momčadska izvedba. Još smo jednom pokazali da smo gladni uspjeha usprkos svim uspjesima proteklih godina i da ne stajemo i kad vodimo 3-0. Želimo zadržati taj mentalitet - rekao je Müller.

Ivo Iličević nastupio je za HSV do 69. minute pri čemu nije uputio nijedan udarac u okvir gola, a Ivica Olić dobio je posljednjih pola sata. Jedini šut na utakmici obranio mu je Manuel Neuer.

Bundesliga, 1. kolo:

  • Bayern - HSV 5-0 (Benatia 27', Lewandowski 53', Müller 69', 73', Douglas Costa 87')
Idi na 24sata

Komentari 39

  • DoridDragović 15.08.2015.

    bavarski stroj!!!

  • Marko M. 15.08.2015.

    Ponovo će osvojit ligu,jači su nego prošle sezone

  • Dino Sliskovic 15.08.2015.

    HSV već dvije godine treba da ispadne iz lige, igrači su mu limitirani i ne napreduju nikako, a ništa ne mijenjaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare