To je to što me zanima!

Bayernovi igrači posjetili papu Franju te donirali milijun eura

Nakon što su se u utorak poigrali s Romom (7-1), nogometaši Bayerna u srijedu ujutro posjetili su papu Franju. Poklonili su mu dres s imenom i brojem jedan
Vidi originalni članak

Dan nakon 'razbijanja' Rome (7-1) na Olimpicu Bayernovi nogometaši i vodstvo posjetili su Vatikan, a primio ih je i papa Franjo koji je pohvalio igru Bavaraca protiv Rome.

- Odigrali ste sinoć prekrasnu utakmicu - rekao je papa Franjo.

REUTERS/PIXSELL

Na primanju kapetan Philipp Lahm te golman Manuel Neuer poklonili su mu uokvireni dres Bayerna s njegovim imenom i brojem 1 te loptu s potpisima igrača. Predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge obećao je da će Bayern donirati milijun eura u humanitarne svrhe, a papa Franjo, inače vatreni navijač argentinskog San Lorenza, odlučit će kome će taj novac biti proslijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Stručni komentator 22.10.2014.

    Uh puno su i donirali, mora da su štedjeli mjesecima... bolje da su stavili raspelo na dres pa da im papa donira 500milja, nije da mafija nema...

  • Ja sam sam 22.10.2014.

    bravo bayern.i ovim ste pokazali da ste veliki.

  • bakir1122 22.10.2014.

    krasno! crkva je inace jako siromasna pa trebaju donacije... ali to nije tema tako da necu ulazit u te stvari vamo! sve u svemu, lijepa gesta.. ali mogli su poklonit sluzbenu loptu, a ne kopiju koja kosta 20€!

Komentiraj...
Vidi sve komentare