To je to što me zanima!

Bayernu prvi poraz nakon 17 mjeseci, Mandži svih 90 minuta

Momčad Pepa Guardiole poražena je na gostovanju kod Augsburga 0-1 i tako doživjela svoj prvi poraz u njemačkom prvenstvu od 28. listopada 2012. godine...
Vidi originalni članak

Od kada je i teoretski potvrdio novo osvajanje naslova prvaka Njemačke, Bayern München nastavlja pružati osrednje partije u ostatku utakmica Bundeslige. U 29. kolu momčad Pepa Guardiole poražena je na gostovanju kod Augsburga 0-1. S mislima na uzvrat četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda i derbi protiv Borussije Dortmund, nogometaši Bayerna nisu bili u svom 'top izdanju'. 

Domaćini su pred 30.000 gledatelja poveli u 31. minuti kada je Sacha Molders s deset metara iskosa s lijeve strane odlično pogodio u gornji desni kut, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, iako su gosti preko Kroosa, Shaqirija, a kasnije i Götzea, ozbiljno prijetili golu domaćina. 

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je svih 90 minuta, no unatoč par prilika nije uspio zabiti protivniku koji je jedan od samo tri 'sretnika' u njemačkom prvenstvu protiv kojeg Mandžo nije bio strijelac. 

Bayernu je ovo prvi poraz u njemačkom prvenstvu od 28. listopada 2012. godine kada su na Allianz Areni bolji bili nogometaši Bayer Leverkusena 2-1. 

Bundesliga, 29. kolo:

  • Augsburg-Bayern 1-0
  • Bremen-Schalke 1-1
  • Frankfurt-Mainz  2-0
  • Nürnberg-Borussia M. 0-2
  • Stuttgart-Freiburg 2-0
  • Dortmund-Wolfsburg (kasnije)
Idi na 24sata

Komentari 86

  • jarbol 06.04.2014.

    hahah ma nek su i oni dali nekome bodove hahah :)

  • PCapitalist 06.04.2014.

    Ma nikakav nedostatak koncentracije nije kriv za ovaj poraz.Pa Bayern je osigurao naslov prvaka i naravno da psiha igrača funkcionira na način "ajmo ovu tekmu odraditi s pola gasa".To je tako svugdje.Treneri isto rade u tom smjeru davajući priliku nekim drugim igračima dok standardne štede za utakmice lige prvaka.Isto tako nije Bayern jedina ekipa koja to radi, to rade svi koji osiguraju naslov prvaka deset kola prije kraja prvenstva.A onima koji stavljaju na Bayern preporučujem da malo razmisle prije nego što određeni par stave na listić u smislu da razmotre okolnosti u kojima se nalazi klub kojeg tipuju.Sasvim je logično i za očekivati da Bayern neće nastaviti pobjeđivati u Bundesligi ako je osigurao naslov.To bi trebalo biti jasno i onom kladioničaru koji je tek jučer prvi put uplatio listić.Dalje nemam što reći više.....

  • bledibrat 05.04.2014.

    bez robena i reberia najprosječnija momčad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare