To je to što me zanima!

BBB-i ponovno u akciji: Daruju crijepove za stradale u potresu

POTRES Od ponedjeljka do petka (11-16 sati) na igralištu Osnovne škole Granešina doniraju se crijepovi za sve kojima su stradala krovišta u potresu u Zagrebu, a sve organiziraju navijači Dinama
Vidi originalni članak

Prvo su nesebično pomogli u adaptaciji bolnice u Dubravi, potom su u Petrovoj bolnici pomogli rodiljama i trudnicama da što prije i sigurnije napuste bolnicu nakon potresa, pa su iznijeli inkubatore, a onda istu večer pomogli premjestiti cijeli jedan kat bolnice na Jordanovcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ovim teškim vremenima, gdje je Zagrepčane, osim korona virusa, pogodio i razorni potres, Bad Blue Boysi stoje kao pomoć u svako doba dana i noći. Mnogobrojni liječnici, ravnatelji bolnica, medicinske sestre, pa i pacijenti, bezbroj puta su im se zahvalili na pomoći, a oni već pomažu dalje.

Tako su na igralištu Osnovne škole Granešina, u zagrebačkoj Dubravi, navijači Dinama organizirali donaciju crijepova za sve one čije su kuće stradale u potresu.

- Dečki, svaka vam čast - svako malo dobacuju prolaznici, podižući palac.

Već prvi dan došlo je stotinjak onih koji su u potresu ostali bez krova. Dođu, pogledaju i uzmu što im treba. Crijepove je doniralo puno ljudi, sami su se javljali kako bi se što prije uključili u akciju. Potom bi BBB-i došli do onih koji bi darivali crijepove i odnijeli ih na igralište u Granešinu.

Stoga, ako vam trebaju crijepovi, dođite do Granešine, BBB-i su i ovaj put zagrebački dobročinitelji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MladenValentić 31.03.2020.

    Kako nitko ne piše o humanitarnim akcijama i donacijama: GONGA, Documente i mnogih drugih nevladinih udruga?! A da ne može se o tome pisati, kad isti nit su sudjelovali, a nit će se odreći novca koji od Države dobivaju!

  • GOGA SPLIT 31.03.2020.

    Bravo dečki svaka vam čast ! Bog vas blagoslovio!

  • Zli Patak 31.03.2020.

    Ma to su momčine iz Radničke fronte, a hrane ih hrabre članice udruge B.a.b.e. specijalitetima po receptu Jelene Veljače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare