To je to što me zanima!

BBB-i vratili dres Stojanoviću: 'Ne osjećam se kao pobjednik'

Nogometaši Dinama slavili su pobjedu protiv Hajduka (0-2) s navijačima na Poljudu, ali nisu se nadali kako bi pojedinci mogli odbiti dres Slovenca Stojanovića te ga baciti natrag na tartan stazu stadiona
Vidi originalni članak

Kapetan Dinama Arijan Ademi pozvao je igrače da bace dresove navijačima nakon pobjede Dinama na Poljudu, ali sigurno nije očekivao ovakav epilog.

Dinamov Slovenac Petar Stojanović bacio je dres među Bad Blue Boyse na južnoj tribini Poljuda kao zahvalu nakon utakmice, a navijači Dinama taj su dres vratili natrag slovenskom igraču. Rastužilo je to desnog beka Dinama koji je nakon utakmice bio tužan, a o svemu je na Instagramu pisao stoper Emir Dilaver.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da Hajduk pobijedi na Maksimiru, uživali bi sa svojim navijačima. Možda bi na putu za Split još popili koje zajedno. A mi? Mi možemo samo biti tužni jer pojedini navijači vrijeđaju naše suigrače kad im daju dres. Svaka čast. Ne osjećam se kao pobjednik kad moj suigrač sjedi tužan nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • Palmanova 05.03.2020.

    jednom je rekao da navija za Crvenu zvezdu..

  • MladenValentić 05.03.2020.

    Što je uopće lovio dres, mogao ga je prepustiti nekome tko bi ga želio! Stojkeu se ne može osporiti trud i želja, više se bori i gine za taj dres od nekih koji su potekli u Dinamu i koji su zbrisali iz Dinama, čim im se pružila prilika da odu van! Taj nije samo popljuvao Stojanovića, nego je time popljuvao i Dinamo!

  • 05.03.2020.

    Zar im dres nije svetinja?Barem tako uvijek tvrde...

Komentiraj...
Vidi sve komentare