To je to što me zanima!

BBB izazvali požar na Poljudu: 'Slava Ukrajini, slava herojima'

Zagrebački navijači su u ponešto drugačijem ruhu istaknuli svoju prisutnost. Podigli su kartone u plavim i žutim bojama formirajući ukrajinsku zastavu pa zapjevali Thompsona
Vidi originalni članak

Sjajnih i uzbudljivih prvih 45 minuta derbija između Hajduka i Dinama na Poljudu završilo je bez golova iako je bilo prilika s obje strane. Čupao je Livaković, stativa je spasila Hajduk pa je, iako bez golova, prva dionica veliko sudara prošla u jednom dahu.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide uoči derbija s Dinamom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Torcida je spektakularnom koreografijom, kako je i najavila, otvorila derbi, a na početku drugog poluvremena i Bad Blue Boysi su predstavili svoju.

FOTO/VIDEO VIDEO Pogledajte veličanstvenu koreografiju Torcide uoči derbija

Zagrebački navijači su u ponešto drugačijem ruhu istaknuli svoju prisutnost. Podigli su kartone u plavim i žutim bojama formirajući ukrajinsku zastavu, a na ogradi podno tribine razvili su transparent s natpisom "Slava Ukrajini, herojima slava".

BBB su skandirali "Slava Ukrajini", zatim i zapjevali "Anica, Kninska kraljica" od Thompsona pa izazvali požar na južnoj tribini. Vatra je bila koncentrirana, odnosno nije se proširila, a, kako saznajemo, BBB su zapalili jednu od sjedalica.

A onda je uslijedila bakljada. BBB su razvili svoje standardne transparente i zapalili baklje, koje su, potom, lansirali na zapadnu tribinu među navijače Hajduka i na tartan gađavši fotoreportere.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • primzi86 13.03.2022.

    OVI BBB su pomogli čistit Petrinju dok je vlada spavala još,zato IMAJU MOJU PODRŠKU U SVEMU !!!!

  • nottonightjosephine 13.03.2022.

    A zasto su svi obuceni u crno, ko dimnjacari?Od cega se to boje, od cega ih je strah?

  • 13.03.2022.

    Za ove glupane trebale su ostati zabrane na snazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare