To je to što me zanima!

BBB uputili apel: 'Potreban je građevinski materijal kako bi se što prije sanirali krovovi kuća'

Kao i uvijek dosad, navijači su među prvima stigli u pomoć pogođenima razornim potresom koji je od Petrinje i okolice napravio 'ratnu zonu'
Vidi originalni članak

Navijačke skupine iz Hrvatske među prvima su pristigle u pomoć stanovnicima Sisačko-moslavačke županije nakon razornog potresa. Kohorta, Torcida, Bad Blue Boysi i svi ostali udružili su snage kako bi pomogli unesrećenima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BBB-i svakodnevno aktivno pomažu na terenu, a sada su uputili apel za građevinski materijal koji je prijeko potreban za sanaciju oštećenih krovova kuća.

KARLO IZ PETRINJE Spasili ga Bad Blue Boysi: 'Jako sam se prepao, ali dečki su tu bili odmah, deset ih doletjelo'

Obavijest prenosimo u cijelosti:

- Ovim putem želimo sve koji su voljni pomoći ljudima pogođenim potresima na području Siska, Petrinje i Gline obavijestiti da je trenutno najpotrebniji građevinski materijal (grede, letve, daske, crijep, itd) kako bi se što prije sanirali oštećeni krovovi kuća ondje gdje je to moguće. Osim nabrojanog građevinskog materijala, potrebno je i ljudstvo sa alatima koje bi radilo na sanaciji krovova.
Grupa Bad Blue Boys će imati svoje čuvano skladište na kojem će se skladištiti sa donirani materijal, voditi evidencija o istom i odatle dalje razvoziti onima kojima je najpotrebnije.
Lokacija skladišta je u Novom Pračnu kod igrališta HNK Zmaj (predgrađe Siska prema Petrinji)
Kontakt: +385953741713 (Leo) ili info@badblueboys.hr - napisali su BBB-i.

NAVIJAČI U AKCIJI Boje više nisu bitne: Dinamovac i hajdukovac sad su kao jedno...

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ante 1987 02.01.2021.

    bojsima reć da je njihova croatia još u stečaju i državi je vridna milijarde, da je njihov maksimir košta ko svi stadioni u našoj zemlji, da ne znaju kad im je klub osnovan, da me znaju koliko ima trofeja ni di in je gazda. Da je njihov klub samo unistija našu zemlju kojeg oni vjerno sljede. nemojte nas više spašavat dosta ste učinili dragi bojsi

  • Opsjena 02.01.2021.

    Naklon i poštovanje navijačima svih skupina na terenu!

  • zperenc 02.01.2021.

    BBB napravili sačekušu Torcidi!!! I u toj sačekuši im predali lopate, a oteli im cerade i užad!! E sad ista ta Torcida radi sačekušu Armadi kojoj u toj sačekuši na silu daju potrebštine i hranu jer Armada ide u selo u kojem nitko jos nije bio. Priča se i da su Funcuti skupa sa Demonima zajedničkim snagama na kraju uzeli Torcidi cerade i užad i prekrili ljudima kuće. Kakav bezobrazluk divljački!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare