To je to što me zanima!

BBC izabrao Luku Modrića u najbolju momčad 12. kola

Drugi tjedan zaredom ugledni britanski medij je u idealnih 11 kola uvrstio našeg reprezentativca, a na 'klupi' je i njegov suigrač Vedran Ćorluka
Vidi originalni članak

Ovo je momčad kola po mom izboru. Što mislite o njoj? Slažete li se?, upitao je čitatelje Garth Crooks na BBC-jevoj internetskoj stranici. Bivši igrač Tottenhama iz tjedna u tjedan bira momčad kola, a ovoga je ponedjeljka Luku Modrića postavio u svoju jedanaestoricu drugi put zaredom. Među igračima koji također dolaze u obzir je i Vedran Ćorluka, kojega je Crooks postavio na imaginarnu klupu.
Nema posebnih objašnjenja njegova izbora, tek grafički prikaz idealne momčadi. A na njemu je Luku postavio na poziciju zadnjeg veznog u formaciji 4-3-3, pri čemu su odmah do njega Matt Taylor iz Boltona i Samir Nasri iz Arsenala. U idealnoj postavi su ukupno četiri igrača Arsenala, uz Nasrija još trojica braniča (Gallas, Silvestre i Clichy). Uz golmana Boltona Jaaskelainena, beka Chelseaja Bosingwu, njegova suigrača Anelku i ofenzivca Liverpoola Keanea, u BBC-jevoj postavi kola je i Modrićev i Ćorlukin suigrač Darren Bent, dvostruki strijelac u pobjedi protiv Manchester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dite_cacino123 17.11.2008.

    Modrič je car....

Komentiraj...
Vidi sve komentare