To je to što me zanima!

Bećiraj se predstavio: Ja sam špica, zabijam golove

Fatos Bećiraj (21) je potpisao s Dinamom na pet godina, predstavio se i otputovao na okupljanje reprezentacije Crne Gore gdje mu je izbornik Cico
Vidi originalni članak

Fatos Bećiraj, 21-godišnji crnogorski reprezentativac, stigao je u Maksimir. Odabrao je broj 21 na dresu te za početak progovorio o svojim karakteristikama.
- Ja sam špica, zabijam golove - bez puno okolišanja rekao je Bećiraj te dodao:
- Znam da sam došao u velik klub i dat ću sve od sebe da pomognem Dinamu. Bilo je interesa nekih drugih klubova, ali Dinamo je bio najkonkretniji. Uostalom, 'modri' uvijek jure trofeje, a to je posebno važno - kaže. Bećiraj je potpisao na pet godina i odmah otputovao na okupljanje reprezentacije Crne Gore. Valjda će i zahvaliti Cici Kranjčaru na preporukama.
- Drago mi je što me izbornik preporučio i sad je na meni da pokažem da je bio u pravu - rekao je Fatos, a nadovezao se sportski direktor Zoran Mamić:
- Cicina preporuka je sigurno pomogla, ali puno smo mi gledali Fatosa, i uživo i na DVD-u - rekao je Mamić napomenuvši kako je riječ o igraču koji je u osamdesetak utakmica za Budućnost zabio 39 golova.
- Ima sve potrebno da bude član Dinama, a ima i šansu još napredovati, napraviti iskorak u karijeri - rekao je Zoki.
Bećirajevim potpisom vjerojatno je i završen prijelazni rok u Dinamu. Ili nije...
- Je, osim ako se Riquelme ne predomisli - uz široki smješak rekao je mlađi Mamić.

KRAMARIĆ, BARBARIĆ I DODO OSTAJU, SIVONJIĆ U LOKOSE
Sivonjić ide na posudbu i to najvjerojatnije u Lokomotivu i on je jedini koji odlazi, rekao je Mamić ne spomenovši ostale.
- Da, zasad je jedini - dobacio je netko sa strane. Portugalac Tonel odabrao je dres s brojem 13, no taj broj neće moći nositi u europskim natjecanjima budući da je s tim brojem već nastupao Dario Šimić. U Europskoj ligi nosit će broj 28, a Zoki Mamić zna i tko je posljednji nosio taj broj u Dinamu.
- Naravno da znam, ja - prisjetio se Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 31.08.2010.

    DIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOO.......

  • mandragora 31.08.2010.

    evo citam na vikipediji da je u dinamo dosao i almir bekic iz slobode... wtf??

  • fuzija 31.08.2010.

    nadam se da si u pravu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare