To je to što me zanima!

Beckenbauer: Izgubili smo jer smo bili bez Riberyja!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S Riberyjem nikad ne gubimo. Šteta je zbog one afere s prostitutkom. Nedostajao nam je kod svih kornera, kao i u završnicama, kaže Beckenbauer
Vidi originalni članak

Počasni predsjednik Bayerna i klupska legenda Franz Beckenbauer ima potpuno drukčije mišljenje od trenera Louisa van Gaal o glavnom razlogu poraza od Intera (2-0) u subotnjem finalu Lige prvaka.
Kaiser Franz uvjeren je kako je njegov klub ostao bez europskog naslova zbog izostanka Francka Riberyja. Francuz je, podsjetimo, u prvoj utakmici polufinala protiv Lyona zaradio crveni karton zbog brutalnog prekršaja, nakon čega ga je Europska nogometna federacija kaznila zabranom nastupa u tri utakmice. Nikakve žalbe Bayernu nisu pomogle, Ribery je na Santiago Bernabeuu bio samo gledatelj.
- S Riberyjem nikad ne gubimo. Šteta zbog one afere s prostitutkom. Nedostajao nam je kod svih kornera, kao i u završnici akcija - kazao je Franz Beckenbauer, klupska legenda.
Zahija Dehar, marokanska prostitutka, otkrila je aferu s Franckom uoči polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Lyona.
- Kad bih rekao da smo izgubili samo zato što nije bilo Riberyja, iskazao bih nepoštovanje prema ostalima - uzvratio je Van Gaal.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • plavocrni 23.05.2010.

    vama je falio ribery, interu motta...inter je pronasao zamjenu, a vi niste..ko vam kriv!

  • torcida-1950- 23.05.2010.

    pa sam si je kriv,,crveni je definitivni zaslužio..

  • Srbin 23.05.2010.

    E pa kad zavisite samo od jednog igraca onda ni netreba da budete prvaci Evrope!

Komentiraj...
Vidi sve komentare