To je to što me zanima!

Kaiser prolupao? 'Vanzemaljci žele igrati nogomet protiv nas'

Sinoć su me posjetili vanzemaljci i oni žele s nama igrati nogomet. No problem je u slijedećem, ako oni pobijede, uništit će Zemlju, rekao je 68-godišnji Beckenbauer
Vidi originalni članak

Legenda njemačkog, ali i svjetskog nogometa, Franz Beckenbauer obratio se svijetu s dramatičnim priopćenjem. 'Der Kaiser' naime tvrdi kako su ga posjetili izvanzemaljci i izjavili kako žele igrati nogomet protiv zemljana! 

- Dame i gospodo, ja sam Franz Beckenbauer, bivši nogometaš i trener! Dopustite da vas pitam, vjerujete li da postoje izvanzemaljci? Što mislite, igraju li oni nogomet? Prijatelji moji, imam za vas šokantnu vijest! Sinoć su me posjetili izvanzemaljski prijatelji. Da, s druge planete. I oni žele s nama igrati nogomet - počeo je inače ozbiljni Kaiser Franz te nastavio u istom nevjerojatnom tonu:

- No, problem je u slijedećem, ako oni pobijede, uništit će Zemlju! Trebamo okupiti našu reprezentaciju. Samo nogomet može spasiti naš planet - rekao je 68-godišnji Beckenbauer dodavši kako bi se utakmica trebala odigrati 1. studenog 2013. godine.

Radi li se zaista o skorašnjoj utakmici svih utakmica? Je li nekad najbolji nogometaš naše planete prolupao ili je sve skupa samo dio velike reklamne kampanje s kojom su povezani i misteriozni ljudi na utakmicama Bayerna i Chelsea, procijenite sami. Kako god bilo, privukli su našu pozornost...

Idi na 24sata

Komentari 78

  • prosvjetitelj 30.10.2013.

    izgleda kao da ima 88 godina. neg niste nikad protiv izvanzemaljaca igrali? pitajte Ronalda kad igra protiv Barcelone.

  • Lijepo vrijeme 29.10.2013.

    U kojem sastavu će igrati naši protiv njih??????????

  • Sly_theKing 29.10.2013.

    to je sve dio #winner takes the earth projekta... lol, vise o svemu na 1.11.2014 :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare