To je to što me zanima!

Beckham: Alex Ferguson me otjerao iz Manchestera

S Realom sam stupio u kontakt tek nakon što me nazvao izvršni direktor Kenyon rekavši mi da me Ferguson više ne želi u momčadi, kaže Becks
Vidi originalni članak

David Beckham, nogometaš LA Galaxyja, otkrio je u jednom intrevjuu ovih dana razlog i tajnu prelaska iz Manchester Uniteda u Real Madrid 2003. Bivši kapetan engleske reprezentacije izjavio je da je u Unitedu htio ostati do kraja svoje nogometne karijere.
- Čitao sam knjigu Bobbyja Charltona u kojoj tvrdi kako mi je tog ljeta nuđen novi ugovor te da su uvjeti bili sasvim korektni. U tom trenutku, odlučno tvrdim, Ferguson mi je nudio novi ugovor – izjavio je 32-godišnji nogometaš.
- Iako su mediji tada izvještavali da sam već odavno u pregovorima s drugim klubovima, nisam razgovarao ni s kim do posljednjeg trenutka.
- Konkretno, s Realom sam stupio u kontakt tek nakon što me nazvao tadašnji izvršni direktor kluba Peter Kenyon rekavši mi da me Ferguson više ne želi u momčadi. Rekao sam neka mi da Fergusona, da ga svakako moram upitati je li to ono što želi.
- Razgovarao sam sa Sir Alexom i rekao je da mi je vrijeme da odem. Odgovorio sam: 'Ok'. Tek sam nakon tog razgovora s Fergusonom prvi put razgovarao s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare