To je to što me zanima!

Beckham: Ostavite na miru Eduarda, pa dosta je toga!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Možda je samo štitio ozlijeđenu nogu, možda je samo želio izbjeći sudar i novu ozljedu, branio je Beckham Eduarda, koji "nije to zaslužio"
Vidi originalni članak

Sve je napetija atmosfera kako se bliži kvalifikacijski nogometni ogled Engleske i Hrvatske (srijeda, Wembley), no David Beckham stišava buku i govori mirnim tonovima. U ponedjeljak se, naime, najveća ikona engleske reprezentacije osvrnuo na hrvatskog reprezentativca Eduarda, te "simuliranje" jedanaesterca o čemu se priča tjednima, a Englezi su ga baš zbog toga "uzeli na zub".
- Dajte, molim vas, nemojte više potezati tu priču. Stvarno nema smisla više napadati Eduarda, nije takvo što zaslužio - rekao je Beckham i nastavio:
- Takvih padova ima doslovno svaki tjedan i nema smisla dalje potezati priču i na njoj graditi daljnje napade.
Beckham je završio uz riječi:
- Eduardo je sjajan nogometaš i nema mnogo vremena da se oporavio od zaista užasne ozljede. Pa, možda je samo štitio ozlijeđenu nogu, možda je samo želio izbjeći sudar i novu ozljedu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • the.king 08.09.2009.

    Sad preokreću priču kad vide kako Roony pada.

  • Mercer 08.09.2009.

    beckham nikad nije izjavio ništa loše i glupo kao njegovi sunarodnjaci terry,rooney,gerrard - umišljeni engleski glavonje, beckham svaka ti cast i neka ti je sa srećom do kraja tvoje uspješne karijere.

  • sila nebeska 08.09.2009.

    Ovo je izjavio samo zbog rooneya da se mi malo stisamo ali , da nije rooney i on bi napao Eduarda , podmukli su ti Englezi !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare