To je to što me zanima!

Beckham: Uživam dok gledam svoju Englesku na Euru 2012.

Cijela momčad djeluje odlično. Imamo sjajnog golmana i vrlo dobru obranu. Vezni red je sjajan, iskreno, mislim da nema jačeg na ovom Euru, kaže David Beckham...
Vidi originalni članak

Prije dvije godine, na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, David Beckham je sjedio na engleskoj klupi, kao jedan od pomoćnika (savjetnika). Danas markantni engleski nogometaš, koji i dalje svoju karijeru gradi u Los Angeles Galaxyju, nije tako blizu Engleske. 

U ovom trenutku nastupa za svoju momčad u tamošnjoj MLS ligi, ali itekako pomno prati što se događa na Euru u Poljskoj i Ukrajini.

- Zasad sam ponosan na svoju reprezentaciju. Baš mi je užitak gledati moju Englesku. Ako nastave ovako, definitivno mogu daleko dogurati - rekao je Beckham i dodao:

- Cijela momčad djeluje jako dobro. Imamo odličnog golmana i vrlo dobru četvorku ispred njega. Vezni red je sjajan, iskreno, nisam baš dobio dojam da postoji reprezentacija s jačim veznim redom. Mnogo je tu i talenta, ali i iskustva. Slična je priča s igračima prema naprijed. Kompletna slika je stvarno pozitivna. Daj, samo da dobijemo Ukrajince, pa da krenemo prema samom kraju.

Inače, Englezima je u utorak navečer dovoljan i jedan bod protiv Ukrajine kako bi osigurali prolaz prema četvrtfinalu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ijadu29 19.06.2012.

    kaže da imaju najjaču vezu, pored Hrvatske ili Španjolske, hehe, smišno

  • j0s1p_ 19.06.2012.

    englezi, španjolci i njemci igraju onoliko koliko im treba

  • reds8 19.06.2012.

    Gerrard, Walcott, Parker, Milner..oni koji prate premiership znaju da je ovaj vezni red jedan od najboljih na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare