To je to što me zanima!

Becks ima novu tetovažu po uzoru na TV junaka

Beckham je poruku na kineskom na lijevoj strani torza navodno istetovirao po uzoru na Michaela Scofielda, popularni lik iz serije “Zakon braće”
Vidi originalni članak

Podignuta majica nakon jedne utakmice njegova L.A. Galaxyja otkrila je da David Beckham opet ima novu tetovažu i engleski mediji odmah su to interpretirali na svoj način - “zar je Becks ovisan o tetoviranju?”.  Nakon što je tetovirao križ na leđima pa dao ispisati sinovljevo ime te oslikao obje ruke, Becks je najnoviju poruku na lijevoj strani torza navodno dao istetovirati po uzoru na Michaela Scofielda, popularni lik iz televizijske serije “Zakon braće”. Napisana je na kineskom. Početkom 2008. Beckham je otkrio tetovažu na lijevoj ruci u Brazilu, predstavljajući jednu od svojih nogometnih akademija.
U međuvremenu, engleski me-diji prenijeli su da, uz Victoriju, tetovaže ima i njihov sin Romeo. Doduše, samo privremene.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PLIN 19.03.2008.

    uh ,dobro je ! danas ce se lakse spavat

  • Ratkajeva 18.03.2008.

    24 sata vi fakat niste u toku.daVid beckham ima ovu tetovažu već oko godine dana.svi svjetski i domaći mediji su o tome izvjestili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare