To je to što me zanima!

Becks: Milan mi je vratio veliku glad za nogometom

Kad sam dolazio u Milan, uopće nisam razmišljao da tamo i ostanem. No kad sam osjetio pravi nogomet, sve se promijenilo, tvrdi Beckham
Vidi originalni članak

Nastavlja se priča oko Davida Beckhama, hoće li ostati u Milanu i nakon 9. ožujka ili će njegova posudba na San Siru završiti, te će se vratiti u Los Angeles.
Iz Los Angeles Galaxyja su u subotu ujutro izjavili da su čekali Milan sa službenom ponudom sve do posljednjeg roka, ali kako se ona nije pojavila očekuju povratak engleskog nogometnog reprezentativca 9. ožujka. Nakon toga je Adriani Galliani, dopredsjednik Milana, izjavio da će se tek vidjeti čiji će Beckham biti tijekom ožujka, a sam nogometaš je za La Gazzettu dello Sport izjavio:
- Kada sam dolazio u Milano stvarno sam mislio biti tu na posudbi do 9. ožujka. Nisam niti pomišljao na produženje ostanka, no sve se promijenilo od trenutka kada sam osjetio natjecateljski nogomet. Kada sam odigrao prvu utakmicu, okusio talijanski nogomet, atmosferu... - rekao je Beckham i nastavio:
- Igrao sam velike derbije u engleskom nogometu, pa španjolski derbi Reala i Barcelone i sada ću biti sudionik talijanskog derbija Milan - Inter. To su sve velike stvari u karijeri nogometaša. Iskustvo igranja u SAD-a je veliko.. No, tamo nisam ništa osvojio, drugačije je, daleko sam od zbivanja. U Milanu mi se vratila glad za nogometom, a to mi fali - rekao je Beckham.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fcjan 15.02.2009.

    evo... sad se i fino najeo poraza od intera!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare