To je to što me zanima!

Becks, Rooney, Gascoigne i Pearce kao predsjednici SAD-a

Četiri nogometaša dobila su najviše glasova Engleza u akciji koju je pokrenuo Lotto. Legendarni nogometaši su za nagradu dobili skulpturu u stilu Mount Rushmorea
Vidi originalni članak

Četvorica engleskih nogometaša koji su, prema mišljenju navijača, najviše obilježili posljednjih 25 godina, dobila su skulpturu u londonskom parku. 

Stuart Pearce, Paul Gascoigne, David Beckham i Wayne Rooney dobili su najviše glasova engleskih navijača u akciji koju je pokrenuo proizvođač sportske opreme Lotto. Legendarni nogometaši su za nagradu dobili skulpturu u stilu Mount Rushmorea, slavnog spomenika u blizini Keystonea, koji prikazuje skulpture glava četvorice američkih predsjednika (Washingtona, Jeffersona, T. Roosevelta i Lincolna). 

Skulpturu je izradilo četvero umjetnika, a za njezin dovršetak trebalo im je malo više od šest tjedana. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Puž 01.06.2012.

    Luka Modrić je hrvatski nogometni sportaš i igrač, znači nogometaš. luka Modrić igra nogomet s loptom, nekad ima loptu, a nekad ju imaju njegovi suigrači. Nekad dodaje loptu ili nekad pukne po golu pa je poslije gol ili nije. Nogometaši imaju sad i tortu! Hura torta! Bravo nogometaši, jupiii torta i lopta!

  • fahrudin14 01.06.2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Komentiraj...
Vidi sve komentare