To je to što me zanima!

Becks u Milanu do srpnja, pa onda opet od listopada

David Beckham od srpnja do listopada igrat će za LA Galaxy, a onda se vraća u talijanski klub, gdje će igrati sve do kraja sezone 2009/2010
Vidi originalni članak

U ponedjeljak 9. ožujka engleski nogometaš David Beckham se trebao vratiti u svoj matični Los Angeles Galaxy. Takav je bio prvotni dogovor kluba iz LA-a i Milana.
No, u međuvremenu se svašta događalo na relaciji Beckham - Galaxy, Beckham - Milan i Milan - Galaxy, a sve je okončano tako što su čelnici kluba iz Sjedinjenih Država prihvatili sve uvjete Milana. Službeno je to priopćeno u nedjelju 8. ožujka. Dakle, David Beckam ostaje u crveno-crnom dresu do srpnja. Potom se vraća u Los Angeles gdje će igrati do listopada kada ponovno dolazi u Milan i za talijanski klub igra do kraja te 2009/2010 sezone.
"Los Angeles Galaxy prihvaća takve uvjete i na našu radost dogovor između dvije strane je postignut na obostrano zadovoljstvo", stoji u priopćenju kluba iz Los Angelesa, a prenosi ga službena internet stranica Milana.
Po svim izvještajima je svoj ostanak u Milanu kupio sam Beckham koji je dodao novčanu razliku između Galaxyjevih i Milanovih želja, a u pitanju je nekoliko milijuna eura.
- Jako mi je drago što je sve završilo bez ljutnje, nesporazuma i repova. Drago mi je što ću naredne sezone igrati i za jedan i za drugi klub. Prema Los Angeles Galaxyju imam veliki respekt i drago mi je što ću još igrati u njihovom dresu u karijeri - rekao je Beckham.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavocrni 08.03.2009.

    joj daj vise s tim Beckhamom,ide-ne ide..odi više,kog briga,ionak nećeš ni u Milanu niš osvojit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare