To je to što me zanima!

Begović zabio sa svog gola, 'sedmica' Cityja, slavio United

Manchester City je 'pregazio' Norwich 7-0 sa sedam različitih strijelaca, United je slavio kod Fulhama 3-1, a Stokeov golman Begović sjajno je zabio Southamptonu
Vidi originalni članak

Za razliku od Chelseaja, klubovi iz Manchestera nisu posrnuli kao favoriti u 10. kolu Premiershipa. Aktualni prvak United nije si mogao dopustiti još jedan kiks te je rutinski slavio kod Fulhama 3-1. Već nakon 22 minute 'crveni vragovi' imali su 3-0 golovima Valencije, Van Persieja i Rooneyja, a poraz Londončana ublažio je tek Kacaniklic u 65. minuti.

City je pak ostvario ogromnu pobjedu nad Norwichem 'pregazivši' ga na Etihadu 7-0 sa sedam različitih strijelaca. U 20 minuta u prvom dijelu 'građani' su zabili četiri gola, a počelo je autogolom Johnsona u 16. minuti. Redom su rezultat povisivali Silva, Nastasić i Negredo, a u nastavku su zabijali Toure, Agüero i Džeko.

No najzanimljiviji trenutak dogodio se na utakmici Stoke Cityja i Southamptona, a glavni protagonist bio je golman domaćina Asmir Begović, koji je zabio gol kakav se rijetko viđa. Stokeov čuvar mreže i BiH reprezentativac u 14. sekundi utakmice ispucao je dugu loptu, koja je preskočila obranu gostiju te je prevarila i golmana Boruca za vodstvo domaćina 1-0. Lovrenova momčad vratila se u igru u 42. minuti golom Rodrigueza za 1-1 što je bio i konačni rezultat. Hrvatski reprezentativac odigrao je cijelu utakmicu i zaradio je žuti karton.

Hull City je kod kuće svladao Sunderland 1-0, West Bromwich Crystal Palace s 2-0, a bez golova odigrali su West Ham i Aston Villa.

St. James Park neosvojiv za Josea: 'Svrake' dobile Chelsea

Idi na 24sata

Komentari 43

  • propeti-isus 03.11.2013.

    Yaya Toure postao najbolji izvođač slobodnjaka na svijetu.

  • Elmaminjo 02.11.2013.

    vid bosanca, više srece nego pameti (ako je uopce ima haha) ali ruku na srce ovom Borucu nije tesko zabiti ovakav gol.

  • Neutralni 02.11.2013.

    Ebale vas te lopte... Toliko da odskoći lopta je nenormalno... čak i da padne na kamen a ne na travu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare