To je to što me zanima!

Bejzbolskim palicama pretukli su sudionika na Gloryju 14...

Nakon što su me pretukli bejzbolskim palicama, Balicha me napao bokserom. Htio me ubiti, ali spasili su me kolege, rekao je Shemsi Beqiri, koji je otkazao Glory 14
Vidi originalni članak

Švicarski kickboksač kosovskog porijekla Shemsi Beqiri trebao je nastupiti na borilačkom spektaklu u zagrebačkoj Areni u sklopu Gloryja 14 ovog vikenda, no nastup je morao otkazati zbog nevjerojatnih okolnosti.

Beqirija je brutalno bejzbolskim palicama istukao njegov bivši trener Paulo Balicha zajedno s još nekoliko maskiranih napadača.

- U šoku sam i ne mogu spavati. Mislio sam da su lopovi, ali kad sam vidio Balichu shvatio sam o čemu je riječ i znao sam da je napad isplaniran. Nakon što su me pretukli bejzbolskim palicama, Balicha me napao bokserom. Htio me ubiti, ali spasili su me kolege.

Zbog razbijenog nosa i natučenih ruku i nogu Beqiri neće nastupiti, a umjesto njega uskočit će 21-godišnji borac iz Pule Teo Mikelić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kung fu panda 07.03.2014.

    kik boks- bejzbol palica 0-1

  • nogometas24 07.03.2014.

    kosovskog porijekla,hmmm ima takvih koji se ne boje albanaca i njihove krvne osvete pa se usprotive njihovom terorizmu u CH ne branim napadace ali imali su svoje razloge,

  • strmi007 06.03.2014.

    to nije u redu

Komentiraj...
Vidi sve komentare