To je to što me zanima!

Belgijci oštro po svojima: Genk je ponižen! Ovo je noćna mora

"Ono što je mogla biti prekrasna europska večer za Genk, pretvorila se u noćnu moru. Lukava hrvatska momčad je 'prožvakala' Genk s tri gola, pišu Belgijci...
Vidi originalni članak

Belgijska je javnost nakon pobjede protiv Rapida imala velika očekivanja od večerašnje utakmice, no 'modri' su je utišali 3-0 pobjedom. Genk je bio favorit za pobjedu uoči susreta, no taj status nije ni najmanje opravdao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROMUKLI TRENER Krznar: Nakon West Hama bilo je potresa izvan kuće i u kući. Dobili smo mir, treba vremena

"Ono što je mogla biti prekrasna europska večer za Genk, pretvorila se u noćnu moru protiv. Lukava hrvatska momčad je 'prožvakala' Genk s tri gola, a završili smo i s igračem manje", piše Voetbal24.

Voetbalkrant piše da je Genk nezasluženo gubio na predahu, ali je priznao ono što je bilo vidljivo iz aviona. Genk igra katastrofalnu obranu.

KOMENTAR Dinamo preiskusan za Belgijce, u Europi se sad puno lakše diše

"Bolna noć za Genk. Igrali su bolji nogomet u prvom dijelu, ali su primili dva gola. Defenzivno, to nije bilo dobro. Prema naprijed dobri, ali neefikasni."

Sporza je pak žalosna što se nije pobjednički niz nije nastavio...

DVOSTRUKI STRIJELAC Petković: Velik je bio pritisak na nama, možda opravdan, možda i ne. Ekipa je pokazala da je tu

"Genk nije uspio produljiti dobar start u Europskoj ligi. U drugoj utakmici je primio tri gola Dinama. Genk je htio nastaviti pobjednički niz na svom terenu, ali je taj plan otežan nakon samo deset minuta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Exterminator 01.10.2021.

    Realni belgijanci , svaka im čast ne žale se ... da je u kontra situaciji svirano 2 penala protiv nekog našeg kluba + crveni karton sasuli bi drvlje i kamenje ...Respekt za Gent

  • Blaž Bahat 01.10.2021.

    Krki ponižavatelj jaše dalje

  • inot55 01.10.2021.

    Čovjek vas zeza jer zna da ćete odmah graknuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare