To je to što me zanima!

Bellamy udario navijača koji je utrčao na travnjak

Na nedjeljnom derbiju između Man. Uniteda i Man. Citya, jedan je navijač 'crvenih vragova' uletio na teren, dočekao ga je Bellamy. Policija istražuje...
Vidi originalni članak

Policija istražuje slučaj Craiga Bellamyja koji je na nedjeljnoj utakmici između njegova Manchester Cityja i Manchester Uniteda na Old Traffordu udario navijača. Nakon što je Owen zabio za 4-3 u 96. minuti susreta, navijači su bili u deliriju. Utakmica je završila, a jedan navijač "crvenih vragova" utrčao je u teren. Zadržali su ga redari i policija, ali je svejedno navijač upao u verbalnu prepirku s Bellamyjem. Iznervirani ga je nogometaš opalio, a u njegovu je obranu stao trener.
- Sjećam se da je Brian Clough svojedobno udario jednog navijača i bio je prozvan nacionalnim junakom. Možda će biti takav slučaj i s Craigom, ali sumnjam. Znam da će ljudi od ovoga napraviti neugodnu stvar, ali taj momak nije trebao biti na travnjaku - rekao je Hughes.
Takvo mišljenje ne dijeli jedan od bivših igrača Uniteda, David May.
- Zabrinjavajuće je kad netko upadne na teren, ali možda ga Craig nije trebao udariti, trebao je pustiti zaštitare da ga izvedu. Igrači se moraju ponašati profesionalno, ali valjda je cijela situacija utjecala na Bellamyja - emocije su mu proradile nakon što je izjednačio na 3-3. Ali, pogrešno je udarati navijače - rekao je May.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • the.king 22.09.2009.

    Bolje da su rekli da se igra dok United ne zabije gol i to je to.

  • bosnia_80 22.09.2009.

    utakmica izmedu dva Manchestera me potsjetila na jedan za mene tužni događaj iz kvalifikacija za europsko prvenstvo, kada je BiH u Španjolskoj vodila 0:1 golom Misimovića ... sudac je tad produžio utakmicu za 6 minuta... Sve bi to nekako i prežalio da izjednačujući gol nije postignut u \"nadoknadi nadoknade\", dakle u DEVEDESETSEDMOJ (97) minuti, ili da budem još precizniji u 96min. 40sec. P.S. ko ne vjeruje neka provjeri na netu:)

  • Sperminator 21.09.2009.

    manchester iznad svega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare