To je to što me zanima!

Bellator se pojačao iz UFC-a, potpisali unuka Buda Spencera

Druga najjača svjetska organizacija slobodne borbe u svoje je redove dovela poznato ime. Radi se o Carlu Pedersoliju Junioru, unuku Carla Pedersolija Seniora, poznatijeg kao Bud Spencer
Vidi originalni članak

U oktogon je stigao nakon sedam vezanih profesionalnih pobjeda uz skor 10-1, ali u najjačem borilištu na svijetu nije se dobro proveo. Carlo Pedersoli Junior dolaskom u oktogon pobijedio je Bradleya Scotta, ali je zatim ekspresno izgubio od Oliveire i iznenađujuće od Granta te je odlučio kako je za njega najbolje da promijeni sredinu. 

Djed mu je slavni filmski 'štemer' Bud Spencer, odnosno Carlo Pedersoli Senior od čijih su udaraca stradali mnogi filmski likovi, a njegov unuk Pedersoli Junior nije dugo čekao na novi angažman. Iz oktogona UFC-a otišao je u kavez Bellatora gdje će osim malo lakše konkurencije imati i veći honorar. 

Dobro im je došao i kao jako ime iz Italije jer američka organizacija organizira priredbe i u Italiji, a jedna takva bit će u listopadu u Milanu. Osim kao domaćeg borca, američka će organizacija iskoristiti Pedersolija za promociju kao unuka slavnog glumca od čijeg su udarca njegovi' protivnici' znali završiti i na drugoj strani sobe. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.08.2019.

    Eno imam ja majice sa bud spencerom u radnji. Idu ko mutave

Komentiraj...
Vidi sve komentare