To je to što me zanima!

Bellatorova ljepotica: Mercedes je prekrasna šefica borilišta

Sve je spremno za borbu između Mirka Filipovića i Roya Nelsona na Bellatoru 216. Borci su odradili i ceremonijalno vaganje na kojem je Mirko dobro izgledao, ali mnogima je još bolje izgledala i djevojka iza njega
Vidi originalni članak

Mercedes Terell je ljepotica koje se na zadnjem vaganju prije borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona zagonetno smješkala, a svojom je pojavom iza 'gromade' Cro Copa privukla poglede mnogih.

Mirko je na vaganju oduševio svojom fizičkom spremom sa 44 godine, a dotična ring djevojka iza njega deset je godina mlađa. Kao što je naš borac legenda slobodne borbe, ona je svojevrsna 'legenda' Bellatora. U toj je organizaciji već deset godina, a u tih je deset godina i napredovala - izgleda bolje nego prvog dana.

I na Bellatoru 216 nosit će ploču s brojevima rundi i mamiti poglede okupljenih između rundi slobodne borbe. Mercedes je model, ali to nije bio posao o kojem je razmišljala odmalena. Željela je postati modni dizajner.

- Nikad me nije zanimao sport, ni posao modela. Oduvijek sam željela postati modan dizajnerica. Da, završila sam kao model, ali to mi je omogućilo da stvorim svoj brand odjeće i da se u slobodno vrijeme bavim onim što volim. Zato je moj današnji život poput života rock zvijezdi, samo bez droge - ističe Bellatorova ring djevojka.

- Što se tiče slikanja za Playboy, to nikada ne bih napravila. Mislim da se ne trebam skidati do kraja da bi promovirala Bellator, a nešto moram ostaviti i za budućeg muža - rekla je Mercedes koja je još uvijek neudana.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • DominikLivakovic1 17.02.2019.

    Eh da ste ovako posvećeni objavljivanju slika/videa kada je neka utakmica u pitanju.

  • 17.02.2019.

    Uzimam ju na vječno...

  • goricni 16.02.2019.

    Kak bi to stricek goricni razvalil v goricama.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare