To je to što me zanima!

Bendtner brani Taylora: Znam da nije bilo namjerno

Arsenalov napadač Nicklas Bendtner poznaje Martina Taylora bolje od ostalih igrača Arsenala. Prošle je sezone igrao s Taylorom u Birminghamu
Vidi originalni članak

Nicklas Bendtner ušao je u igru umjesto Eduarda u kobnoj subotnjoj utakmici između Birminghama i Arsenala na St. Andrews stadionu. Danac, koji je prošle sezone igrao na posudbi u Birminghamu, ponudio je svoje viđenje Eduardove nesreće...
- Znam da Martin Taylor nije igrač i čovjek koji bi krenuo namjerno ozlijediti suparničkog igrača. Rekli su mi da je bio vrlo uznemiren nakon svega i siguran sam da je doista i bio. Na žalost, u nogometu se ovakve stvari događaju. Iako Taylor nije igrač koji je sklon opasnim startevima, onaj nad Eduardom bio je upravo takav, pa je zasluženo dobio crveni karton. Sudac nije imao izbora.
- Mi ćemo stalno misliti na Eduarda, koji je jako teško ozlijeđen. Naravno da mu želimo sve najbolje - zaključio je Bendtner.
Momčad Birminghama tako se pokazala kao vrlo kobna za Arsenal ove sezone. "Topnici" su protiv ovog sastava osvojili samo dva od mogućih šest bodova u Premiershipu (1-1 na Emiratesu, 2-2 u Birminghamu). Međutim, jasno je da je gubitak Eduarda puno teži udarac od četiri izgubljena boda. Ne samo u emotivnom smislu. Hrvatski reprezentativac se odličnim igrama i golovima izborio za status standardnog prvotimca u Arsenalu. Status koji nije imao na početku sezone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare